Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

my playground.

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.05.2007. u 10:51

Evo par mojih radova (signature - a) , pa ocjenite .

tschus.
1. 8
2. 7
3. 4
valja mogo si jos malo to sredit ali valja
Skala , jednostavno je prejako , a kao sto svi mi znamo da slika ima 1000 ( hiljadu ) rijeci , sta god da kazem suvisno je ..

Ocjena : 11/10

btw .. bil meni sta ovako napravio s mojim imenom ili nickom ?
ev kada smo vec kod pravljenja sigova, poceo sam raditi svoje i skidao sam neke brusheve, i mislim da se inace koriste Grunge brushevi ili slicni... no jel moze netko reci koje koristite za Sigove npr ti Skalz0r... samo ime il. slicno ja skinem, il ak vec imate link post hvala..

btw. radovi si extra..

1.9
2.8
3.5

zadnji mi je skrbav iako dobro uraden !
1.5
2.6
3.5

na ovakvim slikama nema puno rada uzmi bjeli papir i uradi nes slicno ...
Ma najlakse je uzeti sliku sa neta i uci u photoshop i napisati na njoj skaLz0r i et i hvala se da je uradio sliku.

1. 5

2. 9

3. 10
NIce dude!

1. 7

2. 6

3. 10

3. mi se daleko najvise svidja, stvarno je dobra!
1.8

2.9

3.10

Prejako !

Mogo si meni nesto tako uraditi , vidim pravo ti dobro ide ? ))
odlicho skala
samo tako nastavi
1 - 8
2 - 7
3 - 9

gj . samo tako
E ovako ja sam ti reko vec na msn-u sta mislim, sigovi su dobri, samo je pitanje dali si ih ti potpuno radio (100%), a ja mislim da jesi, ovaj 2 samo uklopi boje sa Backgroundom i bice dobar... ovaj treci, je fin ali mi se font nesvidja, mozda kada bi ga zamjenio bilo bi bolje...
Bass je napisao/la:
E ovako ja sam ti reko vec na msn-u sta mislim, sigovi su dobri, samo je pitanje dali si ih ti potpuno radio (100%), a ja mislim da jesi, ovaj 2 samo uklopi boje sa Backgroundom i bice dobar... ovaj treci, je fin ali mi se font nesvidja, mozda kada bi ga zamjenio bilo bi bolje...

pa 3. mu i jeste najbolji!
Bar tako ja mislim, a i po ocjenama ostalih izgleda da je najbolji!

Evo ovo je bilo na brzaka Valjda vam se svidjaju, meni osobno naj naj je Zadnji (Naruto) a.k.a torQ7u
Bass je napisao/la:

Evo ovo je bilo na brzaka Valjda vam se svidjaju, meni osobno naj naj je Zadnji (Naruto) a.k.a torQ7u

svaka cast
Bass vazda ces biti i ostati noob ! pa uradi nesto sam bar u paintu bez prerade tudjih sigova ... lol !

skala nije loshe, ako si sve sam radio, samo nemoj uzimati tudje i obradjivati !

pisss !

Zadnji edit: 17.05.07 u 15:19:26

LavShinodaFM je napisao/la:
Bass vazda ces biti i ostati noob ! pa uradi nesto sam bar u paintu bez prerade tudjih sigova ... lol !

Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.