Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

2 monitora

171 pregled · 12 odgovora · otvorena 13.12.2012. u 18:39

koja ti je grafa prvo
Ja mislim da to nije moguce jer ta 2 monitora ustvari predstavljaju jedan desktop ...
''I kupio sam sebi drugi monitor zbog posla , e sada zelis da na levom monitoru igram call of duty naprimer a na desnom da mi je browser otvoren i da mogu da idem misem sa levog na desni u toku igre da li je to moguce ?
''
Za ovo sto si ti napisao su potrebna dva racunara.

Btw procitaj ovo sa teme
(Ako planirate igrati igre na 2 monitora preporucujem 2 ista LCD monitora )

Ikone jednostavno mozete prebaciti na drugi monitor tako sto ce te ih povuci sa jednog monitora na drugi .

Molio bih vas da mi u komentarima ostavite vase rezultate...Pomocu ako je nesto nejasno
N0X3ZZZ je napisao/la:
''I kupio sam sebi drugi monitor zbog posla , e sada zelis da na levom monitoru igram call of duty naprimer a na desnom da mi je browser otvoren i da mogu da idem misem sa levog na desni u toku igre da li je to moguce ?
''
Za ovo sto si ti napisao su potrebna dva racunara.

Btw procitaj ovo sa teme
(Ako planirate igrati igre na 2 monitora preporucujem 2 ista LCD monitora )

Ikone jednostavno mozete prebaciti na drugi monitor tako sto ce te ih povuci sa jednog monitora na drugi .

Molio bih vas da mi u komentarima ostavite vase rezultate...Pomocu ako je nesto nejasno
De mi reci jesil normalan?
Kakva 2 računara?
Imam jarana koji ima 2 monitora i na jednom igra a na drugom mu je browser. Ima grafu GTS 450 i samo je u postavkama namjestio. Kad se budes u nesto razumio onda o tome pisi.
Beslaga007 je napisao/la:
Kakva 2 računara?
Imam jarana koji ima 2 monitora i na jednom igra a na drugom mu je browser. Ima grafu GTS 450 i samo je u postavkama namjestio. Kad se budes u nesto razumio onda o tome pisi.
Imam Ati radeon 5500 HD
Beslaga007 je napisao/la:
Kakva 2 računara?
https://www.youtube.com/watch?v=JtzAQ1hao7U
aleksandard je napisao/la:
Vec odradio i sve radio odlicno nisam pitao za to
et sad mozes igrat dvije igrice u isto vrijeme :o
3n0 je napisao/la:
et sad mozes igrat dvije igrice u isto vrijeme :o
Nema pomoci ovde vidim

Pozdrav svima
aleksandard je napisao/la:
Nema pomoci ovde vidim

Pozdrav svima
ljudi ti sve napisali i video ti lik postavi....
os jos da ti neko nacrta ili da ti dodje kuci pa postavi...

mozes spojit, a da iz igre (sa jednog monitora) ides na drugi zavisi od graficke karte jel neke igre "zakljucaju" kursor i nemozes na drugi monitor sve dok ne minimiziras igru...

kontas sad?

:(
3n0 je napisao/la:
ljudi ti sve napisali i video ti lik postavi....
os jos da ti neko nacrta ili da ti dodje kuci pa postavi...

mozes spojit, a da iz igre (sa jednog monitora) ides na drugi zavisi od graficke karte jel neke igre "zakljucaju" kursor i nemozes na drugi monitor sve dok ne minimiziras igru...

kontas sad?

:(
Hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.