Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li da se mijenjam?

201 pregled · 9 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 17:35

Veliki pozdrav, e ovako imam jednu dilemu i ako moze da mi vi pomognete jer se ne razumijem najbolje u racunare...

moj jedan prijatelj oce samnom da se zamijeni za komp jer ode u Njemacku pa mu ne treba vise...

on ima neki racunar

Amd phenom black 4x3. 4ghz, 8GB Rama, 1 terabajt hard disk i graficka powercolor radeon hd 6850 1GB

uz komp ce mi dat bezicnu tastaturu i monitor 27 inca widescreen neki opasan.

a ja imam:

AMD Phenom 9500 quad core, 2.20 ghz, 4GB Rama, graficka ATI Radeon HD 4600 series od 1GB i 2 hard diska jedan od 100GB i jedan od 196GB i monitor Asus 19 inca

E sad on oce da se zamijenimo i da mu ja doplatim jos 600km ...

sta vi mislite o svemu tome? Da li da se mijenjam? Koliko kosta njegov kompjuter i koliko kosta moj?
Moja preporuka ne 600 KM da doplatis mi je nekako puno :S
Brate moj , puno je 600 KM , što je puno , puno je :) Probaj to spustit malo bolan , previše je.
Nemoj, previše je 600 maraka. Smanji makar na 300-400.
Mi smo se svakako dogovorili da on mene ceka 20-25 dana dok ne dodjem do para... a ja cu od nekog uzet 400km i otic kod njega s parama i moramo sklopit nesto :)

znaci vase misljenje je da 400-450km realna cijena razlika nasih racunara i da mi se isplati?
I ja bi rekao 450 max
btw. kad sam procitao naslov teme ,mislio sam da te cura ostav'la
Haha ma kakva cura brate :) s tim nemam problema trenutno, sreca...

A jel mi neko moze reci koliko kosta njegov kompjuter i koliko kosta moj? Otprilike kakve su cijene sa ovim karakteristikama?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.