Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa drajverima ( graficka )

64 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.11.2012. u 21:39

Pozz svim forumasima, nedavno sam oborio sistem jer je bio zarazern raznim virusima, kad sam digao sistem instalirao sam sve drajvere ali javio se sledeci problem kompjuter je poceo da stopa npr. gledam video na youtube tj pjesmu stopa glas.

Neki prijedlog ?

Pogledao sam temperature, cpu, gpu sve je uredu.
Koji OS 
Instaliraj Adobe Flash
Koja graficka  .
brick je napisao/la:
Koji OS ???
Instaliraj Adobe Flash
Koja graficka :D .
OS Windows XP, graficka nvidia 7900 gts. A nisam toliko rtd da ne instaliram flash player jer da ga nisam instalirao nebi stopao video na youtube nego nebi ga mogao gledati nikako?! LOL very cleaver
Anarchy je napisao/la:
OS Windows XP, graficka nvidia 7900 gts. A nisam toliko rtd da ne instaliram flash player jer da ga nisam instalirao nebi stopao video na youtube nego nebi ga mogao gledati nikako?! LOL very cleaver
Koliko ja vidim 7900GTS ne postoji, ima GS,GT,GTX.

brick je napisao/la:
Koliko ja vidim 7900GTS ne postoji, ima GS,GT,GTX.

Dobro ne trazi dlaku u jajetu brate moja je GT/GTO.
Anarchy je napisao/la:
Dobro ne trazi dlaku u jajetu brate moja je GT/GTO.
Jarane fino ti kazem nece ti driveri odgovarati ako ne znas tacan naziv graficke.

Da idem na 7 generaciju naci ce ti posljednje drivere, koji na XP-u ne rade ama ni 80% kako treba, zapinju nenormalno .:-X

Post dobio aplauz od KRYSTAL

brick je napisao/la:
Jarane fino ti kazem nece ti driveri odgovarati ako ne znas tacan naziv graficke.

Da idem na 7 generaciju naci ce ti posljednje drivere, koji na XP-u ne rade ama ni 80% kako treba, zapinju nenormalno .:-X
Pa eto ugl. prosli put dok nisam sada formatirao system i dok nisu oni update drivere sve mi je ferceralo normalno. A to sto se tice naziva graficke greska u pisanju...

Ne znam kontam da oborim opet system pa prvo njih da instaliram pa chipset i audio.
Posljednji driveri, posljednja verzija flash-a ili Chrome posljednja verzija.. To su rješenja. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.