Sad sam otvorio PC i ocistio ga od prasine, ukljucujuci i mali vent na grafickoj, i ona se sad cudno cuje , malo zuji, ali sve radi normalno na pc-u, samo ona zuji moze li se kako popravit ? msm da ne zuji
Diskusija
Problem graficka
66 pregleda · 5 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 11:46
Zavisi koliko ti je dugo graficka mozda ti je dotrajala a ako nije pitaj to nekog majstora da ti popravi
svako, ama bas svako (cast izuzetcima sto ih je jako malo) ko skine pa vrati ventilatorcic od graficke neke starije zujat ce...i meni je isto, popravit se moze ako uzmes novi mali, jer si ga malo poremetio, a to su milimetri, a i naravno sto je star, novi su 5KM po piku ako ti se isplati zamjeni, hladit ce mozda 1stepen bolje sto ti nista ne znaci...al nece zujat
Da ne otvaram novu temu i meni se isto dogadja od jucer, kada god udjem u igru neku graficka pocinje zujat, a kada izadjem nista,sve normalno, gledo sam temperaturu u everestu sve je normalno...Znaci da ipak to nije problem nego rezultat neciscenja ili?
Smoke_1 je napisao/la:
Da ne otvaram novu temu i meni se isto dogadja od jucer, kada god udjem u igru neku graficka pocinje zujat, a kada izadjem nista,sve normalno, gledo sam temperaturu u everestu sve je normalno...Znaci da ipak to nije problem nego rezultat neciscenja ili?
areef je napisao/la:
To je normalno kad ti uđe u malo zahtjevniju igru, grafička daje od sebe maksimum tako da se i ventilator brže okreće, ništa strašno (:
Mislim ta tvoja profilna
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.