Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kladionica zarada ili ne?

343 pregleda · 25 odgovora · otvorena 17.10.2012. u 16:05

Ovako, zanimaju me vaša iskustva, znači postoji li koji od vas koji danas ima neku zaradu od kladionice, nije bitno koja je. Koliko se često kladite? Dali gubite živce od nje? Dali ljutnju od nje prenosite na druge ukućane? Imate li možda nekoga tko stalno dobiva? Dali igrate iz gušta ili vam je prešlo u naviku odigrati nešto.

ZA ILI PROTIV NJE?!

Svaki komentar je dobrodošao 
Kladim se samo za SP i EP, jer idem sa rajom gledati utakmice pa je zanjimljivo, a inace rijetko kad odem. :)
Ku**a je kocka. Treba imat kontrolu nad njom, inace u gonna have a bad time.

Sinoc sam odigrao dva tiketa, na jednom pao Njemacku a na drugom Španiju. Do 90te minute sve mi odgovaralo, u sudijskoj golovi padaju. Beze se iživcirao, psovo. 
Gubim marku po marku do subote i nedjelje.. Onda to predje u 10-15km, nekad i više, i onda dodje sretan dan i dobijem 2-3 glave. I sav sam sretan, kontaš dobar si pravo.. Onda malo sračunaš i skontaš da si loš opet 5-10km il dobar isto toliko.. A nervirao si se i je****o majke do tog jednog sretnog dana. To je to otprilike.
spY je napisao/la:
Ku**a je kocka. Treba imat kontrolu nad njom, inace u gonna have a bad time.

Sinoc sam odigrao dva tiketa, na jednom pao Njemacku a na drugom Španiju. Do 90te minute sve mi odgovaralo, u sudijskoj golovi padaju. Beze se iživcirao, psovo. 
Njemačka me opelješila jučer zešće, zaokružio sam ju na 4-0 i opušteno maknuo iz pratnje jer sam mislio to je to.

4-1 ajde ok, 4-2 ok, 4-3 nije ok tu sam se počeo živcirat, 4-4 kad je bilo nisam ništa komentirao, samo sam čekao da istekne bomba u meni da razbim nešt..
Iskreno u minusu sam oko 250 eura od kad se kladim, a to je zadnjih godinu dana.

Vrijeme za promjene 
Ma je*o to  Nadje se neki listic za SP 4 fun, a kad bi se kladio uvijek, pa pobudalio bi 
ma ponekad bacis listic,nemoj cesto,evo ja bas sad kontam da odigram :D al nemam kovanica

b0k1 mašina :S
Ma to ti je pravo sranje vjeruj,zavalit se sad pa sad.Odes igras binga ili cuka na pocetku ces dobit ne znam ni ja kako pocetnicka sreca ali poslije samo gubis nekad dobijes.Kladionica>sport>moze se dobiti ali se mozes jako i zavaliti kad stavis marku sigurno hoces sigurne parove pa ih moras vise odigrat i bruku parova naravno da ces past na jednom i da ces poluditi,kad odigras 5 parova vece kvote i ulozis 5KM zao ti je tih 5KM,opet padnes,pa hoces da igras da vratis tih 5KM,tako se zavalis 10km i sve tako vise i vise dok ne pocnes da krades i stvoris sebi ovisnost.Pocnes lagat starcima treba ti za ovo pare a ustvari si kokuz hoces da se kocka,ko laze taj krade ko krade ide u zatvor prosta definicija.Mani se coravog posla ako ti je cejf i vidis da se svi oko tebe klade odigraj nesto na marku eto iz zezancije bilo sta ali nemoj da ti to predje u naviku.
dYi je napisao/la:
Ma to ti je pravo sranje vjeruj,zavalit se sad pa sad.Odes igras binga ili cuka na pocetku ces dobit ne znam ni ja kako pocetnicka sreca ali poslije samo gubis nekad dobijes.Kladionica>sport>moze se dobiti ali se mozes jako i zavaliti kad stavis marku sigurno hoces sigurne parove pa ih moras vise odigrat i bruku parova naravno da ces past na jednom i da ces poluditi,kad odigras 5 parova vece kvote i ulozis 5KM zao ti je tih 5KM,opet padnes,pa hoces da igras da vratis tih 5KM,tako se zavalis 10km i sve tako vise i vise dok ne pocnes da krades i stvoris sebi ovisnost.Pocnes lagat starcima treba ti za ovo pare a ustvari si kokuz hoces da se kocka,ko laze taj krade ko krade ide u zatvor prosta definicija.Mani se coravog posla ako ti je cejf i vidis da se svi oko tebe klade odigraj nesto na marku eto iz zezancije bilo sta ali nemoj da ti to predje u naviku.
+1 sve rekao , ja na odvikavanju HAHAHA :D
holyshit je napisao/la:

b0k1 mašina :S
holyshit 
MCMXLVI je napisao/la:
holyshit 
B0k1 a.k.a Mud*nja!   

Svaka mu čast mame mi, ebo ti Felixa sta je za ovo potrebno 
Možeš zaradit ako uplaćivaš 10, 20, 50, 100... KM, odigraš kvotu do 5 i tako stalno i tad nisi siguran no eto..

Odigram nekad iz zezancije, znači ništa ozbiljno. 
Kladite se samo kad ima dobre ponude kao vikendom a ovim danima nikad jer ja dobijem 100km u nedjelju recimo pa do petka sve to izgubim zato cuvat lovu samo za vikend :D
Tu i tamo stavim nesto iz zezancije, pa tu i tamo dignem neku lovu.

Npr. od frenda brat na kladionici mjesecno dize barem jos 50% place koju ima. Kad smo s njim u kaficu na kladomatu gledam i ne vjerujem sta igra.
Ima jedan mali u moj town zna one kerove sve napamet staze... samo njega povesti u kladionicu i nek ti govori, kupis mu burek poslije on zadovoljan ... Inace momak suho zlato
Zavisi kladis li se pametno ili ne :D

nema nista od narodnih listica i uloga 1KM sanse dobijas svako 20 :D

ja iskreno imam jucer digao 78, neki dan isto tako 70 i samo lagano najveci dobitak do sad 350km cisto bez poreza od kladionice :D
Ja se kladim stalno, nekad dobijem, nekad ne.
Onako iz dosade da mogu pratiti, a bio sam se prije 2-3 mjeseca zarazio svaki dan, sad sedmicno 2 puta.
Brate nema ti hljeba bez motike ! Kladionicu i dan danas igram, jer kad jednom krenes sa tim ne mozes da stanes. Sto se tice kladjenja, kladim se 5-6 puta sedmicno. Naravno da se gube zivci, nekada ti je svejedno hoces li dobiti ili neces, ali kada su neke fine pare u pitanju nije ti svejedno. Sto se tice ljudi koji stalno dobijaju, ima ih, ali su to rijetki. To su oni ljudi koji najcesce znaju igrati kladionicu, hajmo reci da im je to "posao". A igraju tako da krenu sa ulogom od 100-200 KM i ulazu na kvote 2,00. Naravno ne moraju odigrati samo jedan par mogu odigrati 2-3 sa kvotama 1,30-1,40, ali da na kraju bude ukupna kvota 2,00 (duplaju pare). Ja sam igrao jedno vrijeme tako, tacnije duplao pare. Sa 5 maraka digao se na 120 i stao, skonta da ako dalje budem isao, sjebat ce me nesto sigurno  . Ako kontas da sa jednom markom uzmes 100-200, bgm tesko. Ne kazem da ne mozes, naravno da mozes ali u danasnje vrijeme tesko. Kladionica mi je nazalost navika postala. Sto se tice plusa i minusa, rijteko ti je ko u kladionicu u plusu, ako cemo iskreno ! Moj ti je savjet kani se kladionice ako si vec poceo, jer kasnije ces tesko da prestanes 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.