Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PayPal] zarada

203 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.05.2013. u 19:49

pozdrav decki  ,

zanima me / za ove sto koriste paypal / da li mogu da napravim sebi paypal acc i ne upisem broj od kartice i to jer je jos nemam i da sklopim partnership sa nekim i lova koju zaradim da ide na acc da ima da je zaradjeno ali na karticu ne moze jer je nemam. da li je to moguce znaci da lova samo ostane na acc i kad napravim karticu da je stavim ?

i btw - sta znaci ovo uvezi se sa fb ja sam se uvezao i sta dobijem to je nesto novo nezz

Unaprjed hvala i LP  
Naravno da može , ali ako hoćeš da prebaciš veoma je jednostavan postupak. Prvo uneseš broj kartice , zatim će oni skinuti s te kartice 1,95$ i tražiti određeni broj da potvrde da li je tvoja kartica . Odeš u banku zatražiš taj broj za potvrdu PayPala ( 4 cifre treba unijeti ), oni će ti dati uneseš taj broj na PayPal i oni ti vrate tih 1,95$. I to je čitav postupak. S vremena na vrijeme moraš ponovo dati 1,95$ da bi oni potvrdili da je kartica aktivna i kasnije kad potvrdiš opet ti vrate. Simple as that  Javi ako ti treba još šta .
SHOLE_ je napisao/la:
Naravno da može , ali ako hoćeš da prebaciš veoma je jednostavan postupak. Prvo uneseš broj kartice , zatim će oni skinuti s te kartice 1,95$ i tražiti određeni broj da potvrde da li je tvoja kartica . Odeš u banku zatražiš taj broj za potvrdu PayPala ( 4 cifre treba unijeti ), oni će ti dati uneseš taj broj na PayPal i oni ti vrate tih 1,95$. I to je čitav postupak. S vremena na vrijeme moraš ponovo dati 1,95$ da bi oni potvrdili da je kartica aktivna i kasnije kad potvrdiš opet ti vrate. Simple as that  Javi ako ti treba još šta .
zanima me jel ja mogu npr. potpisat partnership sa nekim npr ads.fy i radit sta treba i skupljat pare i npr za 1 god da skupim hajmo rec $300 i onda ukucam nakon 1 god broj kartice i prebacim?
waha_gozn je napisao/la:
zanima me jel ja mogu npr. potpisat partnership sa nekim npr ads.fy i radit sta treba i skupljat pare i npr za 1 god da skupim hajmo rec $300 i onda ukucam nakon 1 god broj kartice i prebacim?
Kad se registruješ na adf.ly odmah si njihov "partner" na neki način i samo u postavkama podesiš svoj PayPal acc za transakciju. A oni ti šalju pare svakih mjesec dana na račun (sad je limit 10$ znači ako ne zaradiš tih 10$ za jedan mjesec to što si zaradio prebaciva se na drugi sve dok ne zaradiš 10$ ili više $) i naravno možeš kad skupiš određenu svotu novca prebaciš ih na karticu. Ne šalju ti se pare odmah na račun več ti moraš zatražiti da ti prebace pare na karticu (to te košta 5$ po prebacivanju a pare na kartici dobiješ od 5-7 dana *radnih).
Da ne otvaram novu temu trebam da prebacim na karticu 31$ pa me zanima koliko treba vremena da paypal prebaci pare na karticu ?
Reuni0N je napisao/la:
Da ne otvaram novu temu trebam da prebacim na karticu 31$ pa me zanima koliko treba vremena da paypal prebaci pare na karticu ?
Desetak dana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.