Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Microworkers zarada

219 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.05.2014. u 22:31

Posto mi se javilo par momaka u inbox oko microworkersa,kako,sta,gdje,odlucio sam napraviti tutorial kako da zaraditi nesto novca na internetu odnosno na Microworkers-u.

https://microworkers.com/index.php

Prvo sto trebate je da se registrujete na stranicu,naravno free je i potvrdite registraciju na emailu.

Eh kada ste to uradili,mozete se log in na stranicu.

Kada ste se log in na stranicu,izaberite gore JOBS,i kada udete u jobs gore ce vam pisati Available jobs a ispod koliko ima tih Available jobs-ova. Zatim dobijete ovakvo nesto. .

Eh sada vidite naziv posla,evo uzecemo primjer Yotube : Comment 3x kliknete na to,i pisace vam sta trebate da uradite da bi ste dobili novac! To izgleda ovako

Kada ste sve to uradili,pisace vam .

Izaberite I accept this job (a form will open below) , i tu morate unijeti sta vam trazi taj sto je ponudio novac,tj imate na gornjoj slici objasnjeno.

Eh sada ima i pitanje,kada ce vam doci pare na microworkers stranicu 

Odma ili najkasnije za 7 dana! Ako prode tih 7 dana a taj sto je objavio posao,nije pregledo zadano vi dobijate pare! Pretezno u roku 2 dana dobijete pare.

Poslovi se placaju od $ 0.5 do nekoliko dolara  

Savjetujem da krenete sa laksim poslovima koji su placeni po $ 0.10 a ti poslovi su tipa da se registrujete na neki sajt,da se sub na neki chanel.10 takvi poslova - 1 $ .
Na dan nije ograniceno broj poslova.

ISPLATE
Isplate se vrše putem sajtova PayPal, Moneybookers ili AlertPay. U zavisnosti od vašeg platnog procesora i takse su različite:
PayPal – Minimalna isplata $9, taksa 6% – Morate imati $9.54 da biste zahtevali isplatu
Moneybookers – Minimalna isplata $9, taksa 6.5% – Morate imati $9.585 da biste zahtevali isplatu
AlertPay – Moneybookers – Minimalna isplata $9, taksa 6.5% – Morate imati $9.585 da biste zahtevali isplatu
Obavezno stavite ispravnu adresu i ime i prezime, zato što nemate mogućnost kasnije promene!

Eto toliko od mene,ako imate pitanja pitaj te.

Mislim da se moze fino zaraditi,i spameri zaobidite ovo.  
Jesi li ti ikad bio isplacen, kako da znam da nije skam
keCh_o_o je napisao/la:
Koliko treba da zaradis?
Ne kontam pitanje ?
mapije je napisao/la:
Ne kontam pitanje ?
koliko ti treba vremena da zaradis 10 dolara
keCh_o_o je napisao/la:
koliko ti treba vremena da zaradis 10 dolara
pa zavisi,koliko se trudis,koliko poslova uradis na dan.
@kech ja sam zaradio 2$ dolara tj poslovi, samo one registruijes se na sajt affirmas i das im dokaze, ...
Elmir007 je napisao/la:
@kech ja sam zaradio 2$ dolara tj poslovi, samo one registruijes se na sajt affirmas i das im dokaze, ...
Jesu ti pregledali msm jesi li dobio pare ? 
mapije je napisao/la:
Jesu ti pregledali msm jesi li dobio pare ? :D
0.7$ od 20 zadataka :D
Elmir007 je napisao/la:
0.7$ od 20 zadataka 
Ja evo presao 1 dolar,a ima jos dosta ne pregledani poslova. Veceras cu uraditi jos jedno 50 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.