Posto mi se javilo par momaka u inbox oko microworkersa,kako,sta,gdje,odlucio sam napraviti tutorial kako da zaraditi nesto novca na internetu odnosno na Microworkers-u.
https://microworkers.com/index.php
Prvo sto trebate je da se registrujete na stranicu,naravno free je i potvrdite registraciju na emailu.
Eh kada ste to uradili,mozete se log in na stranicu.
Kada ste se log in na stranicu,izaberite gore JOBS,i kada udete u jobs gore ce vam pisati Available jobs a ispod koliko ima tih Available jobs-ova. Zatim dobijete ovakvo nesto.
.
Eh sada vidite naziv posla,evo uzecemo primjer Yotube : Comment 3x kliknete na to,i pisace vam sta trebate da uradite da bi ste dobili novac! To izgleda ovako
Kada ste sve to uradili,pisace vam
.
Izaberite I accept this job (a form will open below) , i tu morate unijeti sta vam trazi taj sto je ponudio novac,tj imate na gornjoj slici objasnjeno.
Eh sada ima i pitanje,kada ce vam doci pare na microworkers stranicu
Odma ili najkasnije za 7 dana! Ako prode tih 7 dana a taj sto je objavio posao,nije pregledo zadano vi dobijate pare! Pretezno u roku 2 dana dobijete pare.
Poslovi se placaju od $ 0.5 do nekoliko dolara
Savjetujem da krenete sa laksim poslovima koji su placeni po $ 0.10 a ti poslovi su tipa da se registrujete na neki sajt,da se sub na neki chanel.10 takvi poslova - 1 $ .
Na dan nije ograniceno broj poslova.
ISPLATE
Isplate se vrše putem sajtova PayPal, Moneybookers ili AlertPay. U zavisnosti od vašeg platnog procesora i takse su različite:
PayPal – Minimalna isplata $9, taksa 6% – Morate imati $9.54 da biste zahtevali isplatu
Moneybookers – Minimalna isplata $9, taksa 6.5% – Morate imati $9.585 da biste zahtevali isplatu
AlertPay – Moneybookers – Minimalna isplata $9, taksa 6.5% – Morate imati $9.585 da biste zahtevali isplatu
Obavezno stavite ispravnu adresu i ime i prezime, zato što nemate mogućnost kasnije promene!
Eto toliko od mene,ako imate pitanja pitaj te.
Mislim da se moze fino zaraditi,i spameri zaobidite ovo.
https://microworkers.com/index.php
Prvo sto trebate je da se registrujete na stranicu,naravno free je i potvrdite registraciju na emailu.
Eh kada ste to uradili,mozete se log in na stranicu.
Kada ste se log in na stranicu,izaberite gore JOBS,i kada udete u jobs gore ce vam pisati Available jobs a ispod koliko ima tih Available jobs-ova. Zatim dobijete ovakvo nesto.
.Eh sada vidite naziv posla,evo uzecemo primjer Yotube : Comment 3x kliknete na to,i pisace vam sta trebate da uradite da bi ste dobili novac! To izgleda ovako

Kada ste sve to uradili,pisace vam
.Izaberite I accept this job (a form will open below) , i tu morate unijeti sta vam trazi taj sto je ponudio novac,tj imate na gornjoj slici objasnjeno.
Eh sada ima i pitanje,kada ce vam doci pare na microworkers stranicu

Odma ili najkasnije za 7 dana! Ako prode tih 7 dana a taj sto je objavio posao,nije pregledo zadano vi dobijate pare! Pretezno u roku 2 dana dobijete pare.
Poslovi se placaju od $ 0.5 do nekoliko dolara

Savjetujem da krenete sa laksim poslovima koji su placeni po $ 0.10 a ti poslovi su tipa da se registrujete na neki sajt,da se sub na neki chanel.10 takvi poslova - 1 $ .
Na dan nije ograniceno broj poslova.
ISPLATE
Isplate se vrše putem sajtova PayPal, Moneybookers ili AlertPay. U zavisnosti od vašeg platnog procesora i takse su različite:
PayPal – Minimalna isplata $9, taksa 6% – Morate imati $9.54 da biste zahtevali isplatu
Moneybookers – Minimalna isplata $9, taksa 6.5% – Morate imati $9.585 da biste zahtevali isplatu
AlertPay – Moneybookers – Minimalna isplata $9, taksa 6.5% – Morate imati $9.585 da biste zahtevali isplatu
Obavezno stavite ispravnu adresu i ime i prezime, zato što nemate mogućnost kasnije promene!
Eto toliko od mene,ako imate pitanja pitaj te.
Mislim da se moze fino zaraditi,i spameri zaobidite ovo.