Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet zarada, kako poceti, isplati li se ?

188 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.06.2015. u 16:01

Zdra'o  

Evo bliži se kraj škole pa svima bi dobro došao koji dolar na PayPal računu.Sad, mnogi od nas su dizali slične teme ali hajde evo opet da malo prodiskutujemo, koji je najlakši put do novca preko interneta ? Koliko sam ja upućen u ovu stvar milioni PTC (Pay to Click) stranica su lažani (barem koliko sam ja vidio), da bi zaradili preko YouTube-a potrebno je mnogo strpljenja ali i vremena.Ja ponekad zaradim nešto preko fiverr-a ali to je 0 u odnosu na druge načine zarade.

Volio bih čuti i ostale načine, iskustva itd, itd.  
(Halalite ako sam negdje zezn'o sa č i ć)
Freelance rad, jednostavno najbolji. Ako znas nesto raditi, tipa dizajn, programiranje, word, excel, editovanej slika, bilo sta, mozes da zaradis odlicne novce.

Samo u BIH imate po mom proracunu oko 50 kompanija koje su nastale od freelance rada.

Ja sam krenuo sa freelance radom prije 2 mjeseca i uspio sam zaraditi 2000km, a uvijek napredujem, tako da cu uvijek moci zaraditi isto toliko ili preko toga.

Klikanje se ne isplati, osim mozda googlov adsense gdje morate imati jako posjecen sajt ili youtube kanal.
Sto ovaj iznad rece, freelance.

Imam pozitivnih iskustava (99d) i mogu se fine pare zaraditi 
Eto da se nadovezem jer se slabo ljudi javilo na moju temu, kad zgrcete pare toliko,i ako vam treba neko sto se tice marketinga ili bilo cega drugoga ukoliko je u pitanju freelance ili bilo sta drugo ,javite mi se 
Što se mene tiče, od AdSense ja najviše mjesečno para imam.

1. Napraviš sajt
2. Postaviš reklame
3. Dovedeš posjete na sajt
4. Ljudi kliknu na reklamu
5. Ti dobijaš pare

A hvala Bogu viralnih priča ima, ima i Parova tako da ide 
Najbitnije je da imaš čvrsto znanje iz određenog polja. Ako nešto znaš dobro raditi,trudi se da to radiš bolje od drugih i uvijek gledaj ka proširivanju vlastitog znanja.Ne mozes ti sad krenuti s freelancer,fiverr-om ukoliko ti je nivo znanja na početničkom nivou.Prvo se uči,kasnije se radi   .

Selam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.