Na Diskusiji molim vas da mi neko konacno kaze kako sve to ide na AdSense, sta se sve treba uradit, koji su uslovi da ja pocnem zarađivati?
Diskusija
Google zarada na AdSense
167 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.01.2013. u 00:55
moras napravit zanimljiv sajt i kad neko udje mora kliknut na to da dobijes zaradu .
Ma kakav zanimljiv sajt... Ja napravio bezveze nesto na wordpressu, kupio domenu, stavio na free host i poslo zahtjev i odma me primilo i postavio 100000 reklama
Post dobio šamar od bU
Da bi imao neki profit od toga moraš naučiti SEO = Search Engine Optimization. Mislim, možeš ti i bez toga, ali kad naučiš kako se odrađuje taj proces, znati ćeš kako se rankuje sajt na Googleu. Opet zavisi od konkurencije, zavisi od težine keyworda, ako radiš neke široke pojmove, trebat će ti duže vremena da rankuješ sajt, a s obzirom da Google svako malo baca updates, i de-rankuje sajtove, moraš se i toga paziti i moj ti je savjet da platiš nekome na Fiverru da ti pomogne za on-page SEO, a posebno i za off-page.
Kad rankuješ sajt, imaš traffic direkt sa Googlea, i samim time su ti veće šanse da ti neko, zapravo, klikne na reklamu koju vidi. Tako da ti je to sve usko povezano.
Kad rankuješ sajt, imaš traffic direkt sa Googlea, i samim time su ti veće šanse da ti neko, zapravo, klikne na reklamu koju vidi. Tako da ti je to sve usko povezano.
Imaš mali milion traffic exchange sajtova i stranih i domaćih preko kojih možeš dobiti dosta posjeta ..
Postaviš Google reklame i kada neko klikne ti dobiješ određen iznos.
Postaviš Google reklame i kada neko klikne ti dobiješ određen iznos.
Anonimaus haker
Nemojte me pogresno shvatiti, ali onako kako google to objavljuje oni kažu da je to sve besplatno bez SEO-a ikakvih, ja imam po danu 100 pregleda na blogu, i kazu mi da napravim sajt na kojem cu objavljivat to da mi mogu klikat nesta.. ja sam kod njih napravio nesto, free hosting https://sites.google.com/site/anonimaushaker/ i tu bih objavljivao, samo cekam da me prihvate. Ja sam za jedan dan napravio postova pa sam imao 1090 pregleda za citav dan, i to mi je najmanji problem. Ocel mi ko reci, sta mi ne valja, uvijek me blokuju jer kazu da neke klikove nevazece pravim, ali to nije istina, imam ljude u krugovima koji citaju moje postove pa po postu imam 7 pregleda po prosjeku.
Ajte ljudi molim vas neka neko pomogne ko je procitao
Ajte ljudi molim vas neka neko pomogne ko je procitao
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.