Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO DH Valencia'12 GrandFinals [NiP-VeryGames]

485 pregleda · 26 odgovora · otvorena 23.09.2012. u 14:10

Evo ljudi, da bacimo diskusiju. Pocinje veliko finale, prvog turnira nove komercijalne igrice CS:GO. Sta mislite ko ce pobijediti i kako ce se igra razvijati. Naravno BO3 format, ne moramo pricati sada u detalje.

Ja mislim da ce ovo osvojiti VeryGames i da ce ovim turnirom poceti njihova dominacija i u ovoj igri. Igra je source engine, a oni su source igraci. Imaju apsolutno najbolje taktike u igri, i jos su strasni shooter-i. Nemam rijeci, iako ni NiP nije za odbaciti, bit ce izdominirani 2:0 u mapama, po meni.

Eto, edit cu kako se bude igrali, postat cu slike i sve, a evo link za one koji ne prate, live stream :*

http://www.hltv.org/?pageid=286&streamid=105

/cheers

Evo prva mapa ide de_nuke, mapa koja je do sada bila najbolja za VG.. pa da vidimo 

12:3 NiP v VG

Odlican half za svedjane. Ovo su ocigledno odlicno spremili, i VG nije nista mogao kao tt, doslovno. Sada cemo da vidimo kako ide CT strana za francuze, vecinski 

HopHop, prva runda pripada NiP-u, i cini se da ce prva mapa biti izgubljena za proslavljene francuze... unforutnately 

NiP 14 : 8 VG ... VeryGames se vraca polako, sta mislite moze li doci do vracanja mape u njihovu korist ?

DE_NUKE NiP 16 :10 VG

nextmap de_train...

I druga mapa je pocela ; NiP 1:0 VG ... pistol runda, f0rest 2v1

1half de_train NiP 7:8 VG ( kenny ALLAH )

Evo priblizava se kraj ; NiP 14:9 VG

NiP pobjednik prvog CS:GO turnira - DH Valencia 2012.. GG
GG!

de_nuke_ve
NiP 10:16 VG

de_train_se
NiP 16:12 VG

Potpuno sam promijenio mišljenje o igri. Ostajem pri tome da bi pucanje malo trebali popraviti, ali igra stvarno nije toliko loša.

kennyS-u svaka čast, objasnio je neke stvari.

Od sada počinjem pratiti CS:GO scenu i navijam za VeryGames! 
GG NiP, sledeci match VeryGames kontra-taktike. 
KRY1337 je napisao/la:
GG NiP, sledeci match VeryGames kontra-taktike. 
A bio si ubjeđen da će VG lagano uzeti  ? Dijelio sam isto mišljenje, prije svega što je igra bliža CS:S-u nego CS 1.6, ali izgleda da vježba čini čuda 

GG NiP
Ovo je tek pocetak ere CS:GO igre, te prvi jedan veliki turnir.
NiP je osvojio al vjerujete tesko da ce u buducnosti moci parirati VG.
holyshit je napisao/la:
8-7 Half na trainu  Nice .... neka bude remi da se igra i treca 

jos jedno zapazanje...AWP je strano odradjen, ali m4 i ak su mi nekako "t00 big" nez sto...

Nista, ovo NiP uzima :S

i to bi bilo to...pu ebem ti ninje 

@Vlex: Jel to dojava 
pricao sam sa get rightom na steamu, reko mi kako su svi veoma losi i da ce uzeti ako ovi prestanu da pustaju glasnu muziku kad su pauze izmedju lol mecheva XD

Post dobio aplauz od holyshit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.