Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

myRevenge ex-yu CS:GO cup

318 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.10.2012. u 13:01

sad cu ja kupit cs:go samo da ih sabijem :P

edit: vidim gsp sponzor fino bogam
Slabe nagrade, trebali su staviti nešto ljepše, npr. gaming opremu ili nešto slično. Svakoj ozbiljnijoj ekipi nije problem kupiti server/dobiti admina na nekom clanwar serveru.
SHEVOq je napisao/la:
Slabe nagrade, trebali su staviti nešto ljepše, npr. gaming opremu ili nešto slično. Svakoj ozbiljnijoj ekipi nije problem kupiti server/dobiti admina na nekom clanwar serveru.
Ovo je prvi cup za yugoslaviju koji organizuju tako da smo ovo stavili kao testne nagrade da vidimo kako ce ici, ako prodje ovaj cup dobro i ako bude odaziv na cs:go sledeci cup mozete ocekivati bolje nagrade (:
Semirn je napisao/la:
Ovo je prvi cup za yugoslaviju koji organizuju tako da smo ovo stavili kao testne nagrade da vidimo kako ce ici, ako prodje ovaj cup dobro i ako bude odaziv na cs:go sledeci cup mozete ocekivati bolje nagrade (:
Sretno vam, nije ni ovo nešto preloše za početak, ali idući put treba to biti bolje.
Semirn je napisao/la:
Ne lupaj, nije ovo prvi YU cup, nisi u toku.
darkec je napisao/la:
Ne lupaj, nije ovo prvi YU cup, nisi u toku.
Play for YU CS:GO #Cup 1

Ne znam stvarno koji ti broj ovdje vidis, al ja kao i vecina vidim jedan, sto predstavlja prvi cup za exyu.

A ocigledno nisi u toku nego se samo javis da napises glupost, sledeci put uzmi slobodno vise vremena da skontas sta ces napisati u postu

Ne znam stvarno koji ti broj ovdje vidis, al ja kao i vecina vidim jedan, sto predstavlja prvi cup za exyu.

A ocigledno nisi u toku nego se samo javis da napises glupost, sledeci put uzmi slobodno vise vremena da skontas sta ces napisati u postu 8)
Semirn je napisao/la:

A ocigledno nisi u toku nego se samo javis da napises glupost, sledeci put uzmi slobodno vise vremena da skontas sta ces napisati u postu 8)
dlt post
Semirn je napisao/la:
izbacite nuke_se, ubacite _ve...

bice neki mixić xd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.