Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO Gsp.ba

502 pregleda · 16 odgovora · otvorena 31.08.2012. u 19:11

Pozdrav svima
Imam server u favorites , e sad 0/64 map de_dust2 tags ,empty , ja da udjem na server ono me vrati u meni pocetni tako 2-3 puta , jaran mi isto pokusao ista stvar i njemu , ako neko zna do cega tj jel do nas (ostali serveri svi rade) ili je do servera ?
Sad cemo da proverimo

@EDIT

jel sad ok?
Izbacuje te jer je pun server, očito
To je zbog updatea koji je sinoć izašao, pa kad uđeš u server sa updateovanom verzijom CS-a izbaci te jer server nije updateovan.
exampLe_ je napisao/la:
To je zbog updatea koji je sinoć izašao, pa kad uđeš u server sa updateovanom verzijom CS-a izbaci te jer server nije updateovan.
Sad cemo odraditi update
vLexinho je napisao/la:
Sad cemo odraditi update
I usput dodajte botove, da ljudi ne skaču sami po serveru ko budale .
Haj kad uradite update, vlex otvori temu da ulete koji imaju go, ba dosadilo vise sa onim cesima igrati krv mi popise..
bUwashere je napisao/la:
Izbacuje te jer je pun server, očito
E moj troleru
Kako ce biti puno tj 64 igraca kad na gamersu nema 13% likova koji mogu igrati CS:GO na low settingsu

@ne moze ni sad probao sam , kad update to sve , dizite teme moze i meni admin h3h3 tamo cu visiti sa jaranima , malo ono za pocetak ko udje i SS valida ima da je igrao preko 30 minuta na serveru aplauz i tako te akcije
Kad smo vec kod toga, mogli smo jedan mix opaliti, valjda nas ima 10-tak na portalu koji posjeduju CS:GO !
Wantz je napisao/la:
Kad smo vec kod toga, mogli smo jedan mix opaliti, valjda nas ima 10-tak na portalu koji posjeduju CS:GO !
samo zovi imam ja 2
ZLAXON1337 je napisao/la:
samo zovi imam ja 2
A brate, nije do mene, treba prvo kontaktirati, ove likove iz administracije, te preko njih pokusati nesto organizovati !
Wantz je napisao/la:
A brate, nije do mene, treba prvo kontaktirati, ove likove iz administracije, te preko njih pokusati nesto organizovati !
Ma sta ces kontakt =D
Imam ja 2, ti , i jos jednog nadjemo to je 4 i nadjemo vs sa serverom ima ih vec dosta i igramo
Ma sta ces kontakt =D
Imam ja 2, ti , i jos jednog nadjemo to je 4 i nadjemo vs sa serverom ima ih vec dosta i igramo
A mislio sam gba mix
E moj troleru :D
Kako ce biti puno tj 64 igraca kad na gamersu nema 13% likova koji mogu igrati CS:GO na low settingsu :D

@ne moze ni sad probao sam , kad update to sve , dizite teme moze i meni admin h3h3 tamo cu visiti sa jaranima , malo ono za pocetak ko udje i SS valida ima da je igrao preko 30 minuta na serveru aplauz i tako te akcije ;)
Jasta oces bodova djabaluka, evo cuna!!!
Iste akcije su bile za g.ba pub 1.6 pa ste ulazili skupite 30.04 vremena slikate i bodove kupite.. Plus sto ste svi afk bili tih je****h pola sata. I evo rezultata prazan server :$

Ako ocete udji te na server igraj te iz zabave, a ne iz interesa..
Insani glupi!
VektOr je napisao/la:
Jasta oces bodova djabaluka, evo cuna!!!
Iste akcije su bile za g.ba pub 1.6 pa ste ulazili skupite 30.04 vremena slikate i bodove kupite.. Plus sto ste svi afk bili tih je****h pola sata. I evo rezultata prazan server :$

Ako ocete udji te na server igraj te iz zabave, a ne iz interesa..
Insani glupi!
Ja kazem akcije kao sto je bilo za pub , ja igram csgo po citav dan
jesu ovo izbacili patch verzuju cs:go ovi hakeri iz skidrowa ?
Valu je napisao/la:
jesu ovo izbacili patch verzuju cs:go ovi hakeri iz skidrowa ?
ja skino s torrenta i ku**c..... ne moze se pokrenuti
nema cracka nit ista

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.