Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Novi admin - prijedlozi ?

6.904 pregleda · 108 odgovora · otvorena 10.03.2007. u 15:55

Vozdra,

S obzirom da su admini sve neaktivniji i neaktivniji primjetio sam da treba malo pomoci oko administracije.

Dakle treba mi prijedlog osobe za novog gamers.ba admina i softutorials.

Njegova duznost pored toga da pazi na gamers, ce biti da ocjenjuje softutorials dakle MORA poznavati engleski.

perke. je napisao/la:
ovako bio bi red da bude netko iz mostara vise evo ja sebe prijavljujem ....sto jest jest red je vise...

I ja isto kazem za Gracanicu ...
''Novi admin.'' - sto znaci, da je ''konkurs'' zavrsen, pa svaka daljna rasprava nebi vjerojatno imala smisla (=

Vec su pocela prepucavanja na relacijama gradova, mislim da je totalna glupost davati admina, po tomu iz kojeg je on grada.

Cestitam, novom adminu na izboru i sretan rad

kauk,SkyWalker,bega...!

Mislim, bio bi red da i iz ovog djela Bosne ima (bar) jedan admin(USK). A i sigurno bi odradjivali svoj posao odlicno... posebno kauk!(bavi se web dizajnom,ima "svoj" web portal...) Momak sa iskustvom.
Ova ostala dvojica nisu nista losija.
Malo mi je glupo da 90%+ admina iz Sarajeva (dobro, nije bitno odakle neko dolazi ... ali kako je neko vec rekao... ista klapa)
Uglavnom, pohvaljujem ovaj "projekat" za novog admina(ipak,promjene su moguce)

Et... Pozdrav!

moj glas ide rev-u jer je lik aktivan a dosta se i trudi da ovaj site lici na nesto.daesthanas je na drugom mjestu.uglavnom,volio bi reva vidjet na mjestu admina,ne zato sto mi je neki prijatelj,nego zato sto sam uvjeren da bi on dobro radio svoj posao.

velike cestitke i od mene,nadam se da ces dobro obavljat svoju duznost
               RIP|Lucky je napisao/la:
ko te **** napusti odmah.... sta mislis ko si ?? to bi ti da postanes jel ? daj reci cemo nekome da i tebe neko predlozi , hocu reci da se neko sazali da tebe predlozi

NE BUDI SMJESAN PLS sakib4ever mi stoji iza ledza

hhahaha i ne bi bio admin ni na jednom, forumu ni na jednom public serveru fala
ma zna se ko je brata prvi predlozio
               queLL® je napisao/la:
ma zna se ko je brata prvi predlozio

da, samo sto nisi bio ti nego BxM

kako god sretno pederu,lu
daesthanas (zakasnio sam), bok1. ja bih zelio biti moderator, dakle samaranje i aplauz jer fakat mislim da znam ocjeniti debilan komentar i komentar za aplauz....u novije vrijeme sam jos aktivniji nego prija a tu sam od 2003.

i da...koji vam je ba svi nesto protiv maesa? ko zasluzi ban ne treba mu druga prilika...
Taj sam

20 Godina
Tecno govorim Engleski, Njemacki i znam i Russki noravno !
Mislim da necete nista postici dodavanjem novih admina, ionako je g.ba vec truh'o i tesko da cete ispraviti sadasnju situaciju.

Moj prijedlog je Zuma, vecina ostalih admina ce se ufurati i banovati ko mu sta zucne.

EDIT: 80% hitona na ovoj temi se uvlace u supak bok1-u i ostalim.
               bU je napisao/la:
JOS JEDNA NAPOMENA

mora biti aktivan

Daesthanas
Zajko normala lik non-stop active i pametan je !...
bU ja bih te zamolio da pogledas oko moderatora, nekad mi shamar, brisanje teme ili posta ne ide

Uuuuuu... koliko napisanih gluposti.... al haj

Rev., Storm i Daes u svakom slucaju ...

zz
               bU je napisao/la:
JOS JEDNA NAPOMENA

mora biti aktivan

Mogul ja dobiti makar moderatora u Caffe Shop-u?
+
Aktivan , hiperaktivan !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.