Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gamers.ba^koliko ovako

190 pregleda · 0 odgovora · otvorena 14.03.2007. u 19:12

Ovako otvaram ovu temu samo da pokusam da skrenem paznju na one stvari koje ovom sajtu mogu donjeti stetu ne meni nego samo gamers.ba
Radi se o admin team-u sa moje strane konkretno o Daesthanas jer ostale i ne poznajem niti sam kad imao problema...
O cemu se radi...covjek se totalno digao kao da je bog, covjece ti si obican smrtnik.
Admini trebaju da pokusaju da privuku ljude ne da ih tjeraju...cuj ja nemijem da pitam admina zasto mi je tema obrisana- koga da pitam...
Gamers je po meni najbolja gaming web strana ali ako ovako nastavite....ne znam nije moje...
daj malo sidjite sa planine udjite medju narod...Upravu ste ima spamera ima debilnih virtualnih manijaka sto prave probleme ali njih ganjajte a ostale ostavite na miru...pomozite im a ne jos zagrcati i otjerati ih...
Nemojte ovo smatrati kao uvredu jer nije, samo mi nisu jasna neka ponasanja...
Treba hvaliti ali i kritikovati jer na greskama se uci...
Nisam rekao da si Daesthanas los admin ali ako si isfrustriran na nekim drugim stvarima nemoj da se na nas istresas...
Posao ti je da budes svima tata pa budi kako treba...

Mislim da ova tema nije za DELETE sad mozda nekome zasmeta ne znam ovo sam napisao zbog vas ne zbog sebe.

Pratim gamers.ba ima pih i ne znam koliko nepisem postove, necu da spamijem samo ako mogu pomoci ili mi treba pomoc, a vidi kad ga napisem on delete, mozda nije uredu moj post mozda tema jeste za kantu...

Konkretno zasto sam napisao ovu temu:

"Tema: Driver wireless hitno!!

Ovako izgubio sam cd a treba mi driver za AirLive WL-5460PCI

Trazio sam ali nigdje ne mogu naci pa ako mi neko moze pomoci..."

zadnji odgovor od Daesthanas:

"zašto onda nisi nazvao temu

driver za AirLive WL-5460PCI

sada kad ponovo nekome bude trebao neće naći jer si ti toliko ograničen da nemožeš pratiti 5-6 jednostavnih pravila."

Pa ko je ovde ogranicen...ja sam dobio pomoc a ti si izbrisao temu umesto ako vec treba naslov da se izmeni trebao si naslov izmeniti...

a drugi razlog je to sto sam pitao na pm zasto mi je tema obrisana, odgovor sam dobio ovaj:

"Pročitao sma ja o čemu se radi , radi se da tražiš pjesme d abi sastavio neki kick ass cd , imaš temu mp3 riznica. I ne šalji mi više poruke zašto si ovo zašto si ono."

no coment...
ako admine nesmijes da pitas koga cu onda?

Ovo je tuzno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.