Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Konkurs // Admin

6.625 pregleda · 48 odgovora · otvorena 06.08.2007. u 12:32

Odavno postoji potreba za novim adminima a i odavno par korisnika ima zelju za istim.Sada imate priliku da iskazete tu zelju tako sto cete boldiranim slovima napisati "PRIJAVA" i 2 reda ispod napisati u par recenica zasto mislite da vi to mjesto zasluzujete.

Bice odabrano vise osoba.

PRIJAVA

Znaci ja sam Dino, na g.ba mi je nick AlienzZ, imam 17 god. Na sajtu sam vec oko 2 godine. zasto bih ja trebao biti admin? Ne mislim ja da cu ga dobiti vec se samo prijavljujem zato jer mislim da imam sanse za admina, jer sam svaki dan online po 3 ili 4 sata minimalno, uglavnom po dani, i po cijelu noc budem online jer rijetko spawam, pratim ove dosadne spammere, a admina nema da ih banuje..
Et ne znam sta da vishe kazem, samo bi zelio da admina dobije prava osoba koja ce malo sajt dovesti u red.. mislim ja i znam da nemam sanse, prvo sto nisam iz sarajeva...
kao moj prijedlog i glas dajem Xe0n-u ako se prijavi..

EDIT: ovo za online vrijeme, necu nista da pretjerujem, evo sad je 14:17, za comp sam sjeo oko 11.30.. znaci vec oko 2.5 sata online, i sad idem vani kao sto kaze IceWolf imamo RL, veceras budem jos 2 sata to je dovoljno moze se pratiti situacija, a vi po 15 sati sto se na g.ba, trebate naci kakvu curu pa je dobro isfatati vidjet cete kako je dobro..

pozz
PRIJAVA

Zato što gamers odavno više nije okupljalište gamera, nego svega i svačega. I prije sam pomagao koliko toliko, al' sad se javlja prilika da učinim nešto više pa eto tu sam.
PRIJAVA

U par recenica ? Huh, mogu ja i roman ^^
Jedan od bitnijih razloga je to sto sam non-stop online, tj. kad sam god za kompom, i na g.ba sam.
Moze se reci da sam kulturan, poprilicno sam smirena osoba, vec duuuuugo vremena sam član ovog foruma sto se može vidjeti i po mom IDu =)
Upoznat sam sa webom, znaci ne bih trebao imati problema pri rukovanju adminskih funkcija =)
Vec neko vrijeme "obavljam" uredjivanje download zone ovdje na g.ba tako da se moze imati povjerenja u mene.
Da ne duzim, izaberete mene, pomognete svima
Dobro razmislite pri odabiru admina, ne govorim da morate mene, nego samo da se sajt vrati u normalu.
Svim prijavljenima mnogo srece i pameti

EDIT: ja ne mogu reci da sam online 18h kao neki, imam zivot :S
PRIJAVA

1.Na sajtu provedem svaki dan po mnogo vremena

2.Znam koje su duznosti administratora

3.Imam zelju biti aministrator g.ba

4.Poznajem rad admina

Pozz

g.ba nikad nece dosaditi!!!!

PRIJAVA

Razlog prijave:

Redovan sam posjetioc stranice vec duzi niz godina. Imam iskustvo sa administracijom i vodjenjem ovakvih tipova stranica. Najveci razlog zasto bih htio biti admin je zelja da pomognem trenutnim adminima u razvoju sajta koji vec duze vrijeme stajnira, a takodjer je primjetna potreba novih ljudi u administraciji.

Ostalo, svi vise - manje znate o meni. Pozrdav.
PRIJAVA

Prijavljujem se, zato sto mi je gamers upaljen minimalno 12 sati na dan... stoji pod refreshom, ali nije to pravi razlog.
Pravi razlog je to da mi je muka vise gledanja propadanja ovog site'a, spreman sam pomoci, spreman sam bannovati, spreman napraviti ovaj site boljim koliko god to mogu...
pozdravljam..

Mah prijatelju to 12 sati poradzumjeva sate kad sam kod kuce =) ne mora znaciti da se igram ili nesto vec radim nesto u "RL" i onda u pauzama gledam sičuejšn
PRIJAVA

ja sam nikola i ovdje sam vec duze vrijeme,ali ovo mi nije pravi nick.Imao sam vec jedan ali sam zaboravio pw.Volim gamers.ba jer kad god nesto te interesuje ovdje se moze naci odgovor.Inace imam 16 godina,i zelim da budem admina na gamers.ba

eto toliko od mene

CAO
stvarno sto se tice tih stvari..smijesno....
admina nekad ima nekad nema ..vise nema
dodju kada im je qrcu cejf..
poz za sve
PRIJAVA

Et da se prijavim pa sta bude . Na situ provedem dosta vremena, zelio bih ovaj forum malo oziviti i smiriti ove spamere znam engleski i poznajem rad u administaraciji.
Ugl. na situ provedem popodne i kad dodjem kuci iza 12 pa do 2 ujutru najkasnije 3 mnogi vide da sam jedan od aktivnih clanova.. God. i sl. imate u profilu!

edit: neradi mi bold !

kada bih bio admin naravno potrudio bih se da budem jos vise vremena na situ !!

Chemical je napisao/la:
PRIJAVA

Razlog prijave:

Redovan sam posjetioc stranice vec duzi niz godina. Imam iskustvo sa administracijom i vodjenjem ovakvih tipova stranica. Najveci razlog zasto bih htio biti admin je zelja da pomognem trenutnim adminima u razvoju sajta koji vec duze vrijeme stajnira, a takodjer je primjetna potreba novih ljudi u administraciji.

Ostalo, svi vise - manje znate o meni. Pozrdav.

vedo koji ti qrac oces
PRIJAVA

Razlozi:

1. Za kompjuterom sam dnevno minimalno 8 sati (od toga bar cetiri na gamers.ba!

2. Zato sto se bavim programiranjem i mogao bi pomoci pri nekim problemima.

3. Zato sto ni jedan spamer nece proci nekaznjeno

PRIJAVA

Mislim da zasluzujem admina jer sam na ovom sajtu vec 2 godine. Online sam skoro cijeli dan.
Zelim da poboljsam gamerse da nebude vise spamanja i glupiranja
Predobro poznajem engleski.....

Dacu sve od sebe da poboljsam ovaj sajt

Zadnji edit: 06.08.07 u 07:40:05

PRIJAVA

Zovem se Edin, i ne... ne prijavljujem se za admina nego imam zelju postat prva zrtva tih novih admina.
Znaci, ja hocu/ja zasluzujem prvi BAN! (pa molim vas nemojte zaboraviti ovaj moj apel)
Eto... zrtvujem se za dobrobit g.ba (da novi admini testiraju opciju BAN)

P.S.
I da... hocu samar!(nisam ga jos dobio)

Unaprijed zahvalan!

P.S.S.
Nadam se da ce se neko "poznat" prijaviti iz USK-a pa da i mi imamo "svog" admina.

Pozdrav!

Jelde sam dbl?
PRIJAVA

Pozdrav svima i da ukratko napisem:

Jedan od bitnijih razloga da ja postanem admin je zato sto sam online 18 sati dnevno, jako dobro sam upoznat sa webom i administracijom, imam sada i SVOJ pc i SVOJU konekciju od 12 G---> to znaci da cu biti online stalno ! Kulturna sam osoba, i trenutno zavrsavam 3 godinu informatickog fakulteta.

I jos nesto o meni; imam 23 godine, dolazi iz BiH tocnije iz Hercegovine, iz jednoga mjesta blizu Mostara.

Pozdrav jos jednom!

Zadnji edit: 06.08.07 u 07:16:14

PRIJAVA

Razlog Prijave za g.ba ADMIN-a :

Redovno posjecujem g.ba site vec duze vrijeme i aktivan sam. Prisutan sam gotovo 11 sati na dan zelio bi najjvise da postanem admin iz tog razloga da pomognem ovom site-u da ostane aktivan ko sto je i bio rad u administraciji nije problem i znam pravila kako i sta treba. Pa eto na vama je da odlucite da li sam zasluzio ili ne.

UNPRAIJED HVALA -xXplOsiVe-
Prijava

Po ovome sajtu admin je velika odgovornost, zato treba neko ko je non-stop online, strog i postuje pravila ovog portala !

Mnogi admini nisu aktivni, a kada su aktivni bili BAN-ovali su korisnike i postivali pravila foruma!

Biti Administrator na ovome forumu je velika odgovornost, treba se brinuti o njemu, iskljucivati SPAMM-ere, Brisati nepotrebne TEME !

Hvala !

Edit: Aktivan sam, kulturan, postujem pravila foruma i poznajem sajt vec duze vrijeme ! Volio bih da postanem admin na Gamers.ba Portalu

Mozda sam jedini koji koristi opciju "TRAZI" na ovom forumu dok ostali stavljaju teme koje je mogu lagano naci opcijom "TRAZI", a dok se treci bune da se opcija TRAZI treba izbrisati !

Takve membere treba Sankcionirati sa ovog foruma !

Dobro poznajem Adobe PhotoShop imam iskustva, pa bih napravio Plavi Skin koji josh nije naprvljen !

Zadnji edit: 06.08.07 u 07:58:05

PRIJAVA

Provodim na g.ba vecinu svog slobodnog vremena, sto se moze viditi (a i ne) iz mojih postova. Clan ovog site-a sam odavno, al bas odavno. Site postaje sve, ali ne ostaje GAMERSKI SITE, ja zelim to da promjenim, da vratim site-u stari sjaj. Sa administracijom (kako i sta se moze raditi kad si admin ) sam upoznat, znam sve sta i kako ! Dino (alienzz) je rekao kad je ko online i kad dolazi od admina, abasi i daes su najaktivniji, maes kad dodje, a rijetko dodje, onda se njegov dolazak zapamti
O piletu (prepustio se derneku) i borgu da ne govorim, ja ne pamtim kad su dosli, pileta sam zadnji put vidio kad su oni softutoriali bili aktivni, gc dodje po nekad, ali ne zapazeno.
Toliko puta sam zelio da budem dio administracije g.ba, da pomognem u odrzavanju site-a, da spamerima stanem u kraj, ovo je moja jedinstvena prilika.

Pozdrav, a na vama je da odlucite.

Zadnji edit: 06.08.07 u 06:57:32

PRIJAVA

Ostali admini nisu online,samo nekad dodju,osim "daes-a,"a nekad navrati "abasi"
Stano sam online,kod kuce stalno upaljen racunar,a radim u internet klubu pa opet sam stalno online..
Smetaju mi spameri ovi sto postavljaju glupe teme.
Imam 20.godina i stari sam od vecine ovdje jedan razlog vise...smiren sam skorz i nemam ekscesa...
Svoj glas dajem momku "IceWolf-u "
I zelio bi da budem g.ba administrator.
Dajem sve od sebe da ova gejming zajednica bude kako sto je prije bila tek kad sam se pridruzio ovoj zajednici,nekad davno prije par dugih godina...
Vecina me zna po mojim postovima ili po pomaganju u problemima...

E sad zasti bi ja zasluzio "admin-a" ima te u gore navedenim recenicama a jos da navedem evo procitajte na ovim temama :
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=9&id=21499
i
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=9&id=22055
i
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=9&id=20931
evo zasto zelim biti admin vec sam napravio jedan posta ali nemam bodova za edit

Daesthanas slusaj:

evo dole ima tema SKULL javi se sto je skroz bezveze i to treba banovati

imaju pm a oni spamaju da uberu malo postova

inace da dodam malo:

za kompjuterom sam jednu 5 do 6 sato online od toga je 3 sata na gamers.basto je sasvim dovoljno,imao sam svoj sajt i forum prije ali mi je dosadilo idem u gimnaziju u jezicki smjer i idem na engleski sto znaci da poznajem engleski odlicno,

kao i zelim da smanjim spamanje i glupiranje na sajtu i da pomognem gamersima

inace iz sarajeva sam

na cama adminima je da odlucite

ali ja mislim da sam zasluzio amdina kao i jos neki ovdje
Prijava

Ja se zovem Nikola na g.ba mi je nick DivljakCro star sam 16 godina sa vasim sajtom se druzim vc nekih 2 godine

zasto bih ja trebao biti admin?Pa zato sta sam po 2-3 sat online budem po noci onlin i pratim ove tupav dosadne sapmere koji nikada da presatnu spamati admina nema da ih sprijece u spamanju to jes da ih banaju jedini admin koji se sad isakzuje kao naj bolji g.ba admin je po meni Daesthanas jedini jos on odrzava g.ba nadam se da ce te izabrati nove admine i da ce te ovim adminima skinut rank admina PiLe , BorG jer oni uopste nisu onlin na g.ba ja svoj glas dajem AlienzZ jer je on po meni budici g.ba admin! eto pozzz

Zadnji edit: 06.08.07 u 07:00:08

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.