Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Konkurs // Admin

6.625 pregleda · 48 odgovora · otvorena 06.08.2007. u 12:32

Odavno postoji potreba za novim adminima a i odavno par korisnika ima zelju za istim.Sada imate priliku da iskazete tu zelju tako sto cete boldiranim slovima napisati "PRIJAVA" i 2 reda ispod napisati u par recenica zasto mislite da vi to mjesto zasluzujete.

Bice odabrano vise osoba.

PRIJAVA

Ajd kad vidim kolko se ljudi prijavilo da se i ja prijavim radi reda. Nema sad nekih razloga sto bi htio da budem admin, al eto online sam cjeli dan. Vec sam reg 2 godina i mrzim spamere.
Btw. ima osoba kojima admin znaci vise nego meni pa eto.

Ako moze da postavis jos neku temu/anketu pa da ono glasamo od nekih 3-4 koje ti izaberes.
Ima ozbiljnih kandidata
PRIJAVA

Vec 3 godine posmatram ovaj sajt koji je nakad sluzio samo za gamerske stvari sada samo svastara. Priznajem imao sam i ja kriticnih tema, postova, al covjek uci na svojim greskama, poznat mi je rad u administraciji, ja garant nisam od onih koji cu dobiti odlicije ADMINA al vrijedi pokusati. Jos na site provodim 3-4 sata dnevno. Engleski mi ide glatko.
Prijava

Znam da nisam taj sreckovic da ga dobijem ali red je da se prijavim heh 20h na dan sam online na gamers.ba admin biti nije nista tesko g.ba nema puno nekih admin opcija sto ja nebih znao,glavno po meni sta admin treba da radi je citanje svih tema i pregledanja postova,a sad primanje vijesti i slika bar je to lahko...

Nadam se da ce te izabrati prave ljude...
PRIJAVA MATERE MI

zovem se goran peric a svi me zanju kao perketa kralja noci...
zasto zasluzujem admina zato sto ga ZASLUZUJEM...
Bio bi red da netko iz mostara ima admina...
oko 2 god na sajtu...po danu budem 4 sata...u vremenskim razmacima... ...
znam da ga necu dobiti...al eto da se prijavim...napominjem red je da netko iz mostara dobije admina...
PRIJAVA

Iako sam u zadnje vrijeme inactive na ovom sajtu z*** pojedinaca, mislim da sam svojim dosadasnjim ucinkom zasluzio mjesto admina na ovom forumu, jer prije svega jedan sam od membera koji su duze vrijeme na ovom sajtu, tj. od samog pocetka i od cs-bih.net. Svojim postovima, komentarima i zalaganjem za bolji gamers.ba stekao sam respekt mnogih clanova i upravo zato mislim da bih trebao dobiti admina. Nisam ulazio u konflikte sa nekim od clanova, a i ako jesam to su bile sitnice. Ako bih dobio admina potrudio bih se da se uklone clanovi koji ovaj sajt trenutno cine onakvim kakav jest. Pomogao bih da gamers.ba vrati staru slavu i postane sajt no1 u Bosni i Hercegovine, i sire. Odlicno poznajem engleski jezik te imam konekciju ADSL 9 G sto znaci da imam neogranicen pristup internetu 24/7.
Nemam zelju da se kandidujem za admina ... prvenstveno sto je to velika odgovornost za ovakav site ... al posto sam vec duze na g.ba i poznajem mnogu respectabilnu raju (preko cs.a,net clubova,RL ...) dajem sebi pravo da skrenem paznju na vec prijavljene decke i da ih izdvojim iz mase

icu redom kojim su se prijavili ... khm khm :

AlienzZ - momak je fin i ne s3re puno
IceWolf - decko koji mi je puno puta pomogao (i ne znajuci to )
Chemical - suvisno je ista reci svi znamo za cojeka
skalznural aka skala - znam licno momka, fin decko ne smara puno
xEON - e decko iz kojeg kipti znoj i u kojem vristi sve HOCU DA BUDEM ADMIN ! i misljenja sam da zasluzuje
Schulz - old gamer i member g.ba 1 rijec RESPECT

Et' toliko !

Sto sam vidio DO SAD prijavljenih ovo su ljudovi koji zasluzuju, NE trebali bi z*** toga i toga, on je moj haver bla bla ... NE ! Vec ljudi koji su se trudili nizom sati, dana, sedmica, mjeseci, godina da ovaj site izgleda na "ono" za sta je i prvenstveno napravljen ...

Naravno necu slagati kad kazem da tu takodjer ima jos momaka koji bi bili potencijalni administratori ...

Ugl zna se ko je pravi gamer , ko je pravi member g.ba i RESPECT svima i puno srece da dobiju "status" admina i da urade sitne korekcije na rupicama naseg ljubljenog SITA Gamers.ba !!!

Jos jednom GL !
PRIJAVA

1. Registrovan vec dugo vremena, online haman stalno
2. Nisam spamer , naprotiv mrzim takve
3. Postujem pravila
4. Nisam nacionalista ili bilo sta slicno tome.
5. Imam iskustva sa web-dizajnom i radom u administaciji..
6. Nastojim pomagati koliko je u mojoj moci..

A sad AKO bih dobio admina sta bi nastojao poboljsat :

1. Ovaj site vratiti na stari put, a to je onaj za koji je ovaj site i namjenjet GAMERski.
2. Nepotrebne teme = brisati.
3. Spamere, nacionaliste = banovat.
4. Pametne komentare ili bilo sta u tome smislu = aplauz.
5. Glupe komentare ili bilo sta sto se smatra spamom = samarat.
6. O***atiti sekciju vijesti vecinom "gamerskim" a ne nekim "nepotrebnim".
7. Pomagati drugima itd.
8. Stalo mi je do ovog sitea!
PRIJAVA

zato sto sam od pocetka ovde .... i sto nisam debil i djete ..
               adiss je napisao/la:
PRIJAVA/b]

Yo, ja sam Adis imam 19 godina od pocetka sam tu, Razlog zasto : Jer ja to zasluzuje,

Da zaboravio sam na njega .. uvijek si bio in

On ima isto moj GLAS
dosta nam je tiranije...ocemo admina ...dosta je sarajeva dajete i mostar...
               perke je napisao/la:
dosta nam je tiranije...ocemo admina ...dosta je sarajeva dajete i mostar...

Ne daju oni admina zato sto si iz Sarajeva ili Mostara.Oni daju admina onom covjeku koji ce redovno dolaziti na gamers.ba, banovati spammere, koji je uvijek spreman biti tu kada treba.
Iskreno, tezak je ovaj konkurs.Ja bih admina izabrao na temelju da li salje vijesti, kakvi su mu postovi (da li spama?), pomaze li drugim ljudima, je li aktivan?
Najbolje postove obicno pise Daesthanas (admin), jer svaki mu post ima smisla, i na njega se "izabrani" novi admin treba ugledati.Ima dosta aktivne raje, dosta spammera, dosta pomagaca...tako da ce biti tesko izabrati novog admina.Preporucio bih nekog ko je pametan, ciji postovi imaju smisla, koji se ne takmici ko ce vise dobiti bodova, onaj koji otvara malo tema ali tema sa smislom...Rjetko se takav nalazi, i prosli put je bU pogodio sa izborom Daesthanasa kao novog admina.Samo jos jedan moze biti kao on, a ja mislim da je to Schulz.Bez obzira je li iz Sarajeva ili nije, gotov svaki post mu ima smisla, rijetko kad ima suvisan post.

A perke, ne biraju se admini na osnovu iz kojeg si grada.Onaj koji ce najbolje obavljati posao admina, taj ce biti izabran.Imam jedan primjer u fudbalu:

Npr. Živiš u velikom gradu, npr. Sarajevu i treniras fudbal 5 godina i sve si igrao u prvoj postavi.Jednog dana dodje dijete sa sela i zauzme tvoju poziciju u timu.

Takav ti je primjer i za admina.Nema veze jesi li ti iz
Mostara ili je Schulz iz Sarajeva.

Sretno sa izborom novog admina, i zelim da je bilo ko da odlicno uradi svoj posao.Pozz, denis0n.
               bok1 je napisao/la:

+ EDIT 2 :

- Moderatori .. hm ... trebali bi i toga ubaciti .. caffeshop ili nesto drugo

Al sto se tice admina ... ja glasove dajem za ljude koje sam gore odabrao .. tako ce i najvjerovatnije da bude

Ako b0g da dobice se opet pw i onda laganice

Eto ..

Ja bih volio da imam moderatora u caffe shop-u !
               NightWalker je napisao/la:
Ja bih volio da imam moderatora u caffe shop-u !

ti ako ista dobijes ****m ja ovaj kompletan site i sve admine na njemu
Prijava ( just kidding) ...

Necu se prijaviti , jer nemam puno vremena za g.ba , ali zato cu da predlozim nekoliko ljudi ...

1. XeoN (necu nista reci , sve se zna kako i zasto !)

2. AlienzZ - momak 24-7 online (ne bash, ali eto ... ) , ne pishe gluposti itd. itd.

3. LavShinodaFMCCCP (roflmao) - tu je skoro od pocetka, cesto je online , razumije se u svashta poneshto , ne prica gluposti (samo bilda) ...

I josh jedna stvar ... smijeshno je kako neki ljudi seru da je g.ba propao i da su odustali od g.ba, da imaju RL , i josh 4325435 argumenata protiv g.ba ... i sta se desi ... postavi daes konkurs i odjednom se svi vrate da se kandiduju , jer oni ipak su se iznenada poceli "brinuti" za g.ba ... smijeshno i zalosno, ali ipak istinito ...

Aj pozZdraV !
PRIJAVA

Aj evo i ja da se prijavim, pa da vidimo sta ce bit!
Ako sam online 7-8 sati i bezze lupam po netu valjda mogu i nesto pametno uraditi i za G.ba!
22 god. faks pravni gura se itd.

GL svima u prijavi!
               AlienzZ je napisao/la:
EDIT: ovo za online vrijeme, necu nista da pretjerujem, evo sad je 14:17, za comp sam sjeo oko 11.30.. znaci vec oko 2.5 sata online, i sad idem vani kao sto kaze IceWolf imamo RL, veceras budem jos 2 sata to je dovoljno moze se pratiti situacija, a vi po 15 sati sto se na g.ba, trebate naci kakvu curu pa je dobro isfatati vidjet cete kako je dobro..

pozz

Hehe , kako dino kaze, treba imati i granice, barem u necemu, nevalja ni pretjerivati vala! Kao sto vec kazes fino je imati i djevojku, nevalja puno vremena provoditi za compom, provedem ga onoliko koliko mi je dovoljno da procitam nesto pameto, da se malo opustim, i napisem nesto korisno!

Maximalno sam bio na g.ba citav dan ... prije sam visio na g.ba sada vec udjem budem 4 do 5 sati , nekad i vise ... uglavnom tu sam , pratim sta se desava, sva zbivanja ... uglavnom ako kome trebam ima i msn ...

Dovoljno je do 5 sati provesti za compom ...
OSVRT NA TEMU

Prije svega, godfather hvala za prijavu ali nemam ja tih (admin) ambicija - bar ne na ovom portalu.
Da je mozda dernek.ba u pitanju....(pristao bih za 2 gajbe piva ) Za one koji ne razumiju - OVO JE SALA!
@tema

Po mojem skromnom misljenju admina NEBI trebao dobiti:

- svako onaj ko se UCESTALO javlja/o na teme u kojima su sumnjivo dodjeljeni bodovi s komentarima: "namjesteno","kako ste jadni" i sl.
Koga stvarno ne zanimaju bodovi nece se na takve teme ni javljati.

- svako onaj ko smatra da biti AKTIVAN na ovom forumu znaci isto sto i napisati minimalno 5 postova dnevno(da bi se ispunila norma aktivnosti).
Ja,licno, se smatram aktivnim iako ne odgovaram cesto na (bar za mene nepotrebne) teme. Nisam bas toliko pametan da znam jeli Crvenkapica bolja pi*ka od Snjeguljice i sl.

- svako onaj ko se zamara sa dodjeljivanjem ranznih "komplimenata" po svakojakim temama (npr. debil,kreten i sl.) i kojem se u svakom drugom komentaru nalazi ista.
Naravno, svi ovdje prijavljeni su napisali da su KULTURNI I OZBILJNI. Izgleda se granica izmedju kulture i nekulture pomjerila malo u lijevo. (Cast pojednicima)

Vrsta osobe koja bi trebala dobiti admina mora biti ....?

- iskusan forumas
- stariji od 18 godina (nekad sam govorio da godine ne igraju ulogu, kako sam samo bio u KRIVU - sto se tice g.ba)
- poznat svima
- odlucan
- autoritetan
- (ne)kulturan
- i naravno RAZUMAN/NORMALAN!

Eto to su samo neke od mojih zelja (valjda imamo pravo na zelje) Ipak, ti ce decki sutra/prekosutra odlucivati o "nasoj" buducnosti na ovom portalu.

Pa eto,
ja mislim da su se neki momci veci iskristalizirali kao potencijalni admini, tako da nebi nikog predlagao jer 90% je poznato ko ce to da bude (mozda grijesim)
U svakom slucaju...
Ko god bude izabran, nek mu/im je sa srecom i nek bude kulturaRAN

Pozdrav!

.Idol. je napisao/la:
Na ovom portalu admina zasluzuju samo :

1. X E O N

2. A L I E N Z

Ovim ostalim netreba dati admina jer ih svo ovo vrijeme nije bilo na webu mislim nisu bili aktivni nego su CULI DA JE KONKURS pa onda dosli i izvlace se nekim pricama .....

btw . Daes ispasces papak ako admina nedas ovim gore momcima koje sam spomenuo

ONI SU GA 100% ZASLUZILI (stalno su aktivni i usput pomazu narodu ovom a specijalno xeon )

Uzdravlje !

istina,obojica su aktivni i mozda zasluzuju mjesto admina.
a to da ostali nisu bili aktivni i da se sad javljaju z*** pozicije admina,nije istina.
ima dosta ljudi koji su se javili,a da budu stalno na forumu.aktivan i spammer nije isto.neko je stalno na forumu,ali pise samo gluposti,i nema pravog zivota.drugi dodju,procitaju ono sto ih zanima,na nesto i odgovore i to je to.20% ljudi koji su se prijavili su na neki nacin zasluzili admina,ali o tome ko ce ga zaista dobiti,odlucice daes,ne ostali.ne vidim cemu vodi vase prognoziranje,samo se mozete posvadjati.gl daes,nadam se da si nam izabrao 3 dobra admina
Upravu je nightw. treba imati granice u svemu, nesto se loze da su po vazdan na stranici, sta ti to vrijedi? Ti za jedan sat mozes procitati sve nove teme, postati na ono sto te interesuje i odmoriti barem 5 sati do sljedeceg dolaska, a ako si povazdan to se nesvodi na forum nego na dopisivanje kao chat i na spamanje. Necijih pola sata vrijedniji je od onog sto je povazdan a nista korisno neodradi.
Poz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.