Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 160 bodova

Low FPS

383 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 19:25

http://gamers.ba/forum/6/174834/low-fps/

Kao sto je receno u toj temi. Prvih minuta igre fps max 10, bio to haxball ili BF3, csgo, kasnije se u 99% slucajeva tivra na normalu. Komp sam formatiro, svi driveri su updatirani, zadnja verzija, komp prociscen, prasine nema i tih kuraca. Tune up, Game Booster i te gluposti proso milion puta, nema pomaka. Et, nesto i bodova da dobijete. 
Pozdrav,

Probaj da reinstaliras sistem ako ti se opet isto desava onda je do hardvera!
Mozda je greska u samom windowsu, probaj skinuti drugi sa neta ili posuditi od nekog cd pa vidi onda.
Ako imas nekog druga programera idi kod njega neka ti posudi Cd od Winidosa i onda vidi sta ce biti... 
Ovako : Imao sam Istiii Problem znaci isto prvo fps 100 zakucaje .. a onda 4-5 fps i onda sam Ljepo kupio 1gb Rama i Poblem rijesen  eto Tako sam ja rijesio svoj prob ... ili eventualno probaj da rr sys  GL !! .. I Koliko imas rama btw ? i koji ti je sys
Asylah je napisao/la:
Ovako : Imao sam Istiii Problem znaci isto prvo fps 100 zakucaje .. a onda 4-5 fps i onda sam Ljepo kupio 1gb Rama i Poblem rijesen  eto Tako sam ja rijesio svoj prob ... ili eventualno probaj da rr sys  GL !! .. I Koliko imas rama btw ? i koji ti je sys
4 gb DD3 rama  A sys sta ti je to?
Coquin je napisao/la:
Pokusaj Skracenice od System  Znaci to ti ili koji imas antiVirus ?
Moraš probat neki drugi sistem dić, ili instalirati isti ali sa nekim drugim cd-om. To u slučaju da je do sistemske greške..

Ako nije do toga, onda je do nekog djela hardvera, najvjerovatnije do grafičke.

Ja ti preporučujem da odneseš komp u servis i objasniš problem, oni sigurno bolje znaju
Coquin je napisao/la:
e i dali si pokusavao da Provjeris Temperaturu racunara ??' Meni se i to desavalo ... btw Kupi pastu i ocisti XD 
Pošto vidim na tvom profilu da ima samo takav računar.Zanima me odkad ti se to pocelo pojavljivat?Mozda je i do windowsa ili pak dok nekog programa kojeg instaliras svaki put kad dizes sistem.Iskreno ovdje si dzaba dizao temu jer ti sigurno nece niko pomoci samo ce biti spama i svi ce ti govoriti neke gluposti samo da ispadne da su ti nesto "pomogli".
olenn je napisao/la:
Pošto vidim na tvom profilu da ima samo takav računar.Zanima me odkad ti se to pocelo pojavljivat?Mozda je i do windowsa ili pak dok nekog programa kojeg instaliras svaki put kad dizes sistem.Iskreno ovdje si dzaba dizao temu jer ti sigurno nece niko pomoci samo ce biti spama i svi ce ti govoriti neke gluposti samo da ispadne da su ti nesto "pomogli".
Ma nije bas sve tako crno. Pomogli su mi ljudi na pm, guestbooku. Valjda napravim to 
Kupi cooler,zagrijava ti se pc =) Meni je tako isto bilo reinstaliro sistem 10 puta o5 isto i na kraju kupim cooler i prestane :))
Rješenje
Promjeni termalnu pastu [Noctua NT-H1]  ore pasta .

Ostatak na PM sam ti reko  .

Post dobio aplauz od skile

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.