Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CS 1.6 sifre za kretanje

103 pregleda · 4 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 01:27

E trebaju mi sifre dve neznam koje su:
1.Kad odam sa awp i opucam on uspori covjek a kad sam imo neki cfg neznam koji kad opucam on ide istom brzinom i brzo se krece ili kad zum pici ko lud kad odam
2.Je ovako na lan kad igras ukucas sv_aircellerate 92841 i kad skrolas cucnes i stisnes D on se naglo zaustavi i krene desno pa kad ides u drugu stranu A naglo zaustavi i krene levo imo sam i takav cfg ali neznam koji je...
Znaci te sifre nisu neke sporedne vec one glavne iz config.cfg a ne userconfig.cfg pa tu se ubacuje one sporedne
Evo ko oce da proba da vidim sta ocu nek udje new game uzme mapu i kuca sv_aircellerate 2914 tako neki broj veci bezveze treca sifra odozgo kad ukucas sv_ ,i onda nek skrola ide levo desno sa ctrl nek skrola ividice kako se lakse skrola i odma zaustavi igrac a ovako kao da proklizuje
Tacna sifra:sv_airaccelerate 1281204
Nek mi na PM posalje ako zna neku od ovi sifri!
I nemojte rec da cfg nepomaze kad pomaze dosta skines 2 razlicita neki 16-ti i iz jednog pucaj 30 metaka jedva ces ga pogodit a iz nekog samo po 2 metka puc,pomaknes se levo puc i mrtav,iz neki trebas 3 puta-4-5 da bi potrefio igraca
DestinatioN je napisao/la:
LIKE ko ga je skontao sta prica
Ko se razumije u cs imalo skontace a ti sta cu ti ja kad se nerazumijes
next96 je napisao/la:
Ko se razumije u cs imalo skontace a ti sta cu ti ja kad se nerazumijes
molim te nadji pravopis na google-u :(
Ako si skiler, ubijaš iz daka + no zum. Go on DM, ne treba ti to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.