Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

Slender low fps

177 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.01.2013. u 01:00

Pozz svima.
Sknuo sam sebi Slender i ajde uđem ja kad nenormalno laga,odnosno low fps,sve mi se sporo kreće,čudim se kako jer imam dobar laptop za ovu igru,valjda tako mislim.

Evo malo detaljnije informacije o laptopu:

http://laptopsdirect.net/offers/acer/276
Defragmentuj i skini gamebooster(IObit).
1. Otvori Task Manager (Ctrl + Shift + Esc)

2. Klikni na 'Processes' tab.

3. Pronađi "Slendera" u popisu pokrenutih procesa.

4. Desni klik i klikni na "Set Priority"i promjeni u "'High Priority".

5. Sada, umjesto da ideš u "Set Prioritet 'idi u" Set Affinity "-označi CPU dva i tri.

Tu bi trebalo biti samo dva cpu's čekirana.
Pokreni igru. Nadam se da ovo pomaže
dYn je napisao/la:
1. Otvori Task Manager (Ctrl + Shift + Esc)

2. Klikni na 'Processes' tab.

3. Pronađi "Slendera" u popisu pokrenutih procesa.

4. Desni klik i klikni na "Set Priority"i promjeni u "'High Priority".

5. Sada, umjesto da ideš u "Set Prioritet 'idi u" Set Affinity "-označi CPU dva i tri.

Tu bi trebalo biti samo dva cpu's čekirana.
Pokreni igru. Nadam se da ovo pomaže
Evo samo što sam i ja probao,guglao nešto.
Ne pomaže
Sruši mi se slender čim otvorim task manager
NIXONSTYLE je napisao/la:
Evo samo što sam i ja probao,guglao nešto.
Ne pomaže
Sruši mi se slender čim otvorim task manager
Evo i ja sam guglao i brate većina ih se žali iako imaju jake računare, ali našao sam nešto zanimljivo, ovaj probaj skinuti igru sa kakvog drugog linka (torrent) i prilikom pokretanja idi na run as administrator trebalo bi da može Toliko od mene za večeras, cheers ♥

EDIT: A može biti da je i do laptopa tj. grafička za koju pretpostavljam da je ulow tako da ako je do toga onda nema pomoći, osim da jedino staviš sve postavke igre na low
dYn je napisao/la:
Evo i ja sam guglao i brate većina ih se žali iako imaju jake računare, ali našao sam nešto zanimljivo, ovaj probaj skinuti igru sa kakvog drugog linka (torrent) i prilikom pokretanja idi na run as administrator trebalo bi da može ;) Toliko od mene za večeras, cheers ♥

EDIT: A može biti da je i do laptopa tj. grafička za koju pretpostavljam da je ulow tako da ako je do toga onda nema pomoći, osim da jedino staviš sve postavke igre na low :)
Igra je ista, nikakav ti crack ne treba tako da je skidanje sa njihove stranice sasvim uredu. Probaj neku drugu slender igru, ima ih dosta boljih od prve, recimo elementary ili 7th street, mansion je također dobra
BannedOTF je napisao/la:
Igra je ista, nikakav ti crack ne treba tako da je skidanje sa njihove stranice sasvim uredu. Probaj neku drugu slender igru, ima ih dosta boljih od prve, recimo elementary ili 7th street, mansion je također dobra
Probao sam "Hospice" i "Sanatorium" i u obe je isto
NIXONSTYLE je napisao/la:
Probao sam "Hospice" i "Sanatorium" i u obe je isto :(
Same as here ja stavio na lapaš isto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.