Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Counter Strike fps [PROBLEM]

255 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.05.2013. u 00:17

Pozz.

Prije 3 mjeseca sam imao nVida graficku ii nesto me je pocela zezati sa bojama i ja sam presao na internu , i igrao sam cs ii fps mi je bio normalan , ii sad nekoliko puta od tad sam obarao sistem ii fps mi ne ide preko 30 40 u cs-u , a ovaj problem mi se pojavio od kad su nesto nasi operateri interneta dirali ii stalno mi je neta ne stajalo .Je li neko zna kako mogu da povecam fps na ovoj internoj grafickoj :S .
Ja mislim ustvari ne mislim vec znam da niko ne zna na ovom sajtu kako rijesiti tvoj problem. No hejt samo sa realan
Da ti jarane odma kazem , da ti ne dajem nadu

Ne mozeš interna je tu samo za zamjenu vaše graficke, ona nije niposto namijenjena za ista vise od prikazivanja boja (tako reci) na monitoru

Skini Razer Game booster mozda pomogne ali sumnjam
A je li zna neko onda kako mogu da popravim onu graficku ili do cega bi moglo biti , tj. imao sam nvidia graficku sve je noramalno radila do jednom. Kada su mi se boje poremetile tj. nisam imao normalnu boju ono sve je "retardirano" , mislio sam da je do kablova ali nije 3 kabla sam promijenio ii nije nego je do graficke.Ako bi neko znao neka napise , bio bi mu mnogo zahvalan ! :D
VSYNC iskljuci , ima negdje u opcijama za graficku , skines drajvere i trazi
Integrisana smeća i CS jednostavno ne idu zajedno, ne trudi se imao sam isti problem sve sam pokušao, od game boostera do procesa i svega ostalog.Jednostavno ne ide. 
golubb je napisao/la:
VSYNC iskljuci , ima negdje u opcijama za graficku , skines drajvere i trazi
Ne mogu to da nadjem u opcijama integrisane grafe :S
ELD1NNNN je napisao/la:
A je li zna neko onda kako mogu da popravim onu graficku ili do cega bi moglo biti , tj. imao sam nvidia graficku sve je noramalno radila do jednom. Kada su mi se boje poremetile tj. nisam imao normalnu boju ono sve je "retardirano" , mislio sam da je do kablova ali nije 3 kabla sam promijenio ii nije nego je do graficke.Ako bi neko znao neka napise , bio bi mu mnogo zahvalan ! 
Vidi mozda ti se na nekom mjestu odlemio neki dio ili cip graficke pa zato sara boje ili izbacuje neka slova. Uzmi tackastu lemilicu ako vec hoces samo da odradis to. Ta lemilica je 5-10KM. ILi na servis gdje ce ti uzet 10-20 
ELD1NNNN je napisao/la:
Ne mogu to da nadjem u opcijama integrisane grafe :S
kad nadjes model te graficke/maticne , skini sve potrebne drajvere i vjerovatno ces dobiti control panel graficke
Nemoj ni očekivati bolji fps na integriranoj grafickoj, što prije sebi nabavi neku normalno ako želiš igrati CS 1.6 lijepo.
golubb je napisao/la:
kad nadjes model te graficke/maticne , skini sve potrebne drajvere i vjerovatno ces dobiti control panel graficke
Vidim a i sam sam svijestan da je ne moguce na internoj da mi fps bude 100 , je li neko zna kako da povecam fps na 60-80 , jer sam prije igrao na internoj ii takav mi je fps bio i nije bilo problema , na steam kad igram cs onda mi je fps 25-35, aa dok igram non steam onda je negdje oko 45-60 :S .
Neces na integrisanoj nista postici dzaba fps boosteri i to  
Ja trenutno koristim windows 7 , je li bi fps bio veci na xp , jer ja nisam provjeravao , jer kad insaliram windows xp onda mi komp baga, kad nesto radim mis mi pocne da trza pa stane ii znaci tacno zabaga :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.