Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tip humora koji vam najviše prija

491 pregled · 32 odgovora · otvorena 30.08.2012. u 16:18

Evo neka casual diskusija/tema o tipu humora koji najviše koristite i koji vam najviše prija.

Znači, ništa ozbiljno, čista relaksacija, da se malo opustite prije školskih dana  

Ja lično jedino volim sarkazam i crni humor. Sarkazam prvenstveno jer ga mogu koristiti svako dvije sekunde u gotovo svakom razgovoru a crni humor ... pa ... malo sam uvrnut u glavi pa mi prija.

Inače, sarkazam najviše volim jer mi omogućava da vrijeđam ljude na veoma jedinstvene načine iznova, tj. bez repetiranja nečega. Ide mi i od ruke jer fkt. volim zajebavat ljude. Nez što, samo mi pruža neku satisfakciju 

Your turn. (slobodno bacajte viceve, šale, basne i anegdote - najsmiješnije dobivaju aplauz ^^)
Sta reci?Moj "humor" je zasnovan na takozvanom "hejtanju".Barem to tako moji frendovi zovu.Neko nesto kaze pogresno i ja onda krenem na njega i ispraljam ga na neobican nacin tacnije u najmanju sitnicu.Ostalima je smijesno koji budu tu ali ja na kraju dobijem degenek 

Glupost al et.Ja najvise nastradam :S
ZMIGI je napisao/la:
Sta reci?Moj "humor" je zasnovan na takozvanom "hejtanju".Barem to tako moji frendovi zovu.Neko nesto kaze pogresno i ja onda krenem na njega i ispraljam ga na neobican nacin tacnije u najmanju sitnicu.Ostalima je smijesno koji budu tu ali ja na kraju dobijem degenek 

Glupost al et.Ja najvise nastradam :S
To ti je sarkazam 
Nauči ga koristiti kako treba i nećeš dobijati degenek na kraju. Možeš lahko ljude rasplakati ako ih zajebaješ do kraja 
Najviše volim ono kad je nešto smješno a ti sasvim ozbiljan . Ne znam kako se zove ali eto ...

Ulovio ribar zlatnu ajkulu i kaže joj : "Pustit' ću te ako mi ispuiniš jednu želju" , kaže ona (ajkula) : "Dobro , koja ti je želja?" . Odgovorio joj on : "Da mi jaja budu do zemlje" . Skoči ona i odgrize mu noge.
I ja isto preferiram crni humor.Nekako je bolesno smiješan.Evo jedan :
Ulovio crnac zlatnu ribicu.I kaže mu ona :
"Pusti me ispunit ću ti jednu želju"
Kaže crnac :
"Što svima 3 a meni jednu?"
Kaže ribica :
"Zato jer si smrdljiva crnčuga"

HAHAHAHAHAHHAHAH baš je crn 
Meni najjaci vic:

Kaze hvalili se Srbin, Hrvat i Bosanac kako svaki imaju dobar sluh.. Kaze Srbin : -"Spavam ja i spavam kad me kasno u noc probudi neka buka sa potkrovlja ja gore a ono pauk plete mrezu".. Kaze Hrvat: -I tako isto ja spavam kad me kasno u noc probudi neka buka iz podruma ja dole a ono hrđa nagriza željezo"..
Kaze Bosanac: -"Ma nije to nista ja spavao i isto me tako probudi neka buka iz ormara ja u ormar a ono kaput izlazi iz mode". :D
I love Sarkazam. 
Preferiram crni humor! 

Pao čovjek bez ruke s mosta u rijeku i izađe sa novom rukom ! To je se pročulo po selu i dođe čovjek bez noge, uđe u rijeku i izađe sa novom nogom !
Dođe zena s mrtvim djetetom, uđe u rijeku, izađe sa živim !
Dođe invalid u kolicima, uđe u rijeku i izađe sa novim kolicima ! 

Kako se zove najpoznatiji "underground" pjevač na balkanu?
- Toše Proeski ! 
da ironija(ili sarkazam,slicno je to ako ne i isto hhh) je stvarno najjaci oblik humora,a i najdjelotvorniji :D
Cijelu srednju školu sam proveo smijajući se bukvalnostima i glupostima. Znači jednostavno: američki humor, debilni humor,... Ne smatram sebe debilom, ali takve šale me izbacuju iz cipela.
Bukvalnosti... To je rijetko ko shvatio. Jaran i ja smo plakali tome.

Zamislite da sve shvatate bukvalno.

"Ovaj put ću ti progledati kroz prste"
"Vežite mi oči da je ne gledam"
"Pročešljajte malo ta pitanja"

Na takve izjave sam stalno završavao u dnevniku zbog nediscipline.

- Dobar dan. Je li vodovod?
- Nije. Dobili ste elektrodistribuciju.
- Nema veze. Je**m i vama mater!

Post dobio aplauz od MAND4

napušio se zeko i pluta rijekom, a medo i vjeverica mu govore da će se utopiti, a on njima "marš vi kopnene životinje"

vic je tako glup, al je tako jak >.< eto, to volim
Najdrazi su mi vicevi sa mujom i hasom. Ne volim ovaj americki tip viceva pogotovo ove sa plavusama i chuckom.
Sve mi prija, samo nek je humor. Crni humor takodjer volim.

Ono:
Sta dobije djevojica koja nema ruku za rodjendan ?
- Prsluk jer jakna joj ocito ne treba :D

Ironija takodjer, sarkazam je jaca vrsta ironie.
Pa volim crni humor ali expert sam u sarkazmu.

Npr. jaran sam jedno tol'ko izjebo da je uso u pogresan bus kad je kreno iz skole xD

Na času:

Profesorica: Sutra ako budemo imali čas radićemo test,znači ako se vidimo biće test a ako se ne vidimo
Učenik se ubaci iz topa : upaliće mo sjvetlo!
Crni Humor, Sarkazam, :D

Tko rano rani, sam u nju pada ali cud nikad :)
JEL IMA NEKI PRASAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Sarkazam al u formi kad neko nesto kaze i ja onda mu nesto lupim i bude smijesno  A za tvoj sarkazam znam nisi loš.Eh sad daj aplauz 
Palladin je napisao/la:
da ironija(ili sarkazam,slicno je to ako ne i isto hhh) je stvarno najjaci oblik humora,a i najdjelotvorniji 
Ironija i sarkazam uopšteno nisu dijelovi humora.. Just sayin;

ima onaj vic kaže sin mami: Mama, mama, mogu li se igrati sa bakom, kaže mu majka:"možeš sine al je zakopaj poslije igranja"
PinkyBa je napisao/la:
Cijelu srednju školu sam proveo smijajući se bukvalnostima i glupostima. Znači jednostavno: američki humor, debilni humor,... Ne smatram sebe debilom, ali takve šale me izbacuju iz cipela.
Bukvalnosti... To je rijetko ko shvatio. Jaran i ja smo plakali tome.

Zamislite da sve shvatate bukvalno.

"Ovaj put ću ti progledati kroz prste"
"Vežite mi oči da je ne gledam"
"Pročešljajte malo ta pitanja"

Na takve izjave sam stalno završavao u dnevniku zbog nediscipline.

- Dobar dan. Je li vodovod?
- Nije. Dobili ste elektrodistribuciju.
- Nema veze. Je**m i vama mater!
Nešto u smislu:

Znaš šta je smiješnije od smiješnog vica?
Smiješniji vic.

Šta radi musliman na autobuskoj stanici?
Čeka autobus.

Šta radi crnac u pilot kabini?
Pilotira.

:D

I meni takav humor nije stran al' nisam neki fan 
MAND4 je napisao/la:
Nešto u smislu:

Znaš šta je smiješnije od smiješnog vica?
Smiješniji vic.

Šta radi musliman na autobuskoj stanici?
Čeka autobus.

Šta radi crnac u pilot kabini?
Pilotira.

:D

I meni takav humor nije stran al' nisam neki fan 
Šta radi Manda na gamersu ?
Gleda
HAHAHA
Ide macka ulicom sa 16 zivota i pregazi je dzip 4x4 i umre.        

~ Nešto na taj fazon.

Post dobio aplauz od MAND4

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.