Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GUIDE]Earthshaker (support)

120 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.08.2012. u 12:39

Earthshaker(support)

Guide se sastoji od:

*Skillova
*Dizanje skilova
*Itemi

SKILLOVI

Fissure
Enchant Totem
Aftershock
Echo Slam

DIZANJE SKILLOVA

P.S.Ovo dizanje skillova je uzeto sa neta jer se neki zale da su mi slike nabacane a dizanje je isto.

ITEMI

Starting

Animal Courier , Ring of Protection , Healing Salve , Tango , Clarity

Core

Ring of Basilius , Arcane Boots , Blink Dagger

Luxury

Mekansm , Pipe of Insight , Aghanim's Scepter

Vise vam itema na treba.Ako biste zaradili novca za vise itema onda ste potpuno promasili Earthshakera kao supporta .Ovo je sasvim dovoljno.

Kritike i prijedlozi su dobrodosli.Takodje mozete pisati prijedloge sa neke heroje za koje bi ste voljeli vidjeti Guide od strane mene ili bilo koga.Napisite i vi neki svoj Guide
Znam da ce neki reci da smaram sa ovim Guidovima al sta cu to je njihovo misljenje
Ja obicno kao starting iteme uzimam kurira, 3 ili 6 tango-a, i ostatak potrosim na Clarity. Jer Shaker nikada nece doci da last hita, pa je Salve nepotreban. Shaker ce da pulla i da harassa sa Fissure. Zbog toga MORA da ima barem 3 Claritya u Starting itemima, mada nekada se uzme i do 6, zavisi kakav ti je lane. Ostalo je ok
Uzmeš mu soul ring i na pocetku harrass 24/7 samo fissure po njima i po kripovima kasnije mu uzmes boots /dagger/sceptar i cekas da uletis medu njih 5 i 2 wavea creepova instant rampage :$
Svaka tebi cast sto se trudis za GUIDE-ove,meni to itekako pomaze jer sam pocetnik u Doti 2.Ja bi u sledecem GUIDE voleo videti Tidehunter-a ili Vipera,jer su mi to dva najdraza heroja(za sad).
Guide, wait what ?

Ovo nije nikakav guide, napisi malo gameplay itd, ne moze samo slike stavit i reci evo ga guide.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.