Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GUIDE]Viper

176 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.09.2012. u 16:04

Viper(carry)

Guide se sastoji od:

*Skillova
*Dizanje skilova
*Itemi

SKILLOVI

Poison Attack
Nethertoxin
Corrosive Skin
Viper Strike

DIZANJE SKILLOVA

ITEMI

Starting

Slippers of Agility , Slippers of Agility , Healing Salve , Tango , Iron Branch , Iron Branch

Core

Wraith Band , Power treads , Yasha , Vanguard , Manta Style , Aghanims Scepter

Luxury

Sange and Yasha , Monkey King Bar , Heart of Tarrasque , Shadow Blade , Black King Bar

Ovo nije bas ni Guide kao sto neki kazu.Slazem se.Guide je puno opsirniji ali evo ovo cemo zvat Guide iako je ovo samo Skill Build and Items buying
Kritike i prijedlozi su dobrodosli.Takodje mozete pisati prijedloge sa neke heroje za koje bi ste voljeli vidjeti Guide od strane mene ili bilo koga.Napisite i vi neki svoj Guide

Sljedeci Guide ce biti napisan na malo drugaciji naci.Pozz...

Posjetite naseg Floki-a na njegovom YouTube channelu FlokiIgraIgrice i pogledajte njegove klipove.Nadam se da ce vam se dopasti pa udarite i Sub
Prvo od svega, Nethertoxin bi trebao imati prednost pred Poison Attackom, sasvim su dovoljno 3 lvla Poison Attacka, samo da možeš autoattackat.

Dalje, PMS nije loš item, al Vanguard je puno bolji za više tank potencijala. Aghanim's je nepotreban na Viperu, 30sec cooldown je sasvim dovoljno, x puta je bolji BKB prije Aghanim'sa.

To je to, valjda.
abhor je napisao/la:
Prvo od svega, Nethertoxin bi trebao imati prednost pred Poison Attackom, sasvim su dovoljno 3 lvla Poison Attacka, samo da možeš autoattackat.

Dalje, PMS nije loš item, al Vanguard je puno bolji za više tank potencijala. Aghanim's je nepotreban na Viperu, 30sec cooldown je sasvim dovoljno, x puta je bolji BKB prije Aghanim'sa.

To je to, valjda.
Praviš razliku između 2225 i 550

što se tiče itema, sve zavisi protiv cega igraš
Ne znam kako vi ga playate ali vipera ja buildam* kao tanka uzmem mu vanguard patikicu na str idem na heart i onda mu uzmem mantu ... ali on ima dovoljno dmga zbog nethertoxina tako da mu ne idem neke iteme za as pi**e materine ..
Cjenim vasa misljenja pa sam editovamo temu malo

@INNAH Uredu moze se Viper igrati i kao tenk ali ja kad sam pokusao nije mi se cinilo nesto.
Bolje mi je cim spojim Mantu odmah gg.Uredu kad bi vidio da imam previse carrya u timu onda bih isao na tenka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.