Diskusija
Steam dota 2
220 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.10.2012. u 20:43
Dota 2 test nije spectator, to je mogucnost da testiras igru, ja mislim samo sa botovima da možeš igrat.
Dota 2 je igra, to skini pokreni i igraj...
Dota 2 je igra, to skini pokreni i igraj...
Ako mozes da skines ovo " DOTA 2 ", probaj uci. Trebalo bi da ti radi =)
Dokad vise dokad 1337 + .... tema o doti 2 na steamu kad imas DOTA 2 i DOTA 2 TEST na steamu imas DOTU skini i igraj bokte pomogo
prava dota
dota 2 real ..
Kome treba DOTA2 da testira nek javi.
Ovako...
Dota 2 Test je ista kao i dota 2 original,samo sto..dota work ekipa prije nego ubaci stvari u orginal igru pruzi mogucnost testnog vremena tih objekata,itema,heroja i slicno...
Tako svi koji testiraju te stvari mogu da posalju ticket i jave greske za sta dobiju nagradu.
Takode dota 2 test mozes igrati online sa drugim igracima kao i botovima,ali ako livas ne dobijas low priority!
A dota 2 znas i vec sam sta je i kako funkcionise.
Dota 2 Test je ista kao i dota 2 original,samo sto..dota work ekipa prije nego ubaci stvari u orginal igru pruzi mogucnost testnog vremena tih objekata,itema,heroja i slicno...
Tako svi koji testiraju te stvari mogu da posalju ticket i jave greske za sta dobiju nagradu.
Takode dota 2 test mozes igrati online sa drugim igracima kao i botovima,ali ako livas ne dobijas low priority!
A dota 2 znas i vec sam sta je i kako funkcionise.
Oce ko kupiti steam sa dotom 2 , 500 gba bodova , moze i pikkredit (ako imate dosta dosta) ili 10 km kredita ?
Ja msm da je prava dosla ti je i dota ta.. , meni je tako bilo za CSS test i samo nestalo igrao malo i samo mi pisalo da kupim
al et mozda je prava instal
al et mozda je prava instal
Ako ti nije doslo na mail onda je spec mod
mijenjam steam acc s Dotom 2..
ne mozes igrat ako ti niko nije poslo pozivnicu il ako nisi aktiviro key
to dota2 je spectator demo a dota2 test je samo za testiranje i ne broje ti se pobjede i exp
sumnjam da mozes i tu test verziju igrat ako nemas key
to dota2 je spectator demo a dota2 test je samo za testiranje i ne broje ti se pobjede i exp
sumnjam da mozes i tu test verziju igrat ako nemas key
Ja sam isto skinuo taj spectator ali ne može se igrati ni ništa samo onako bezveze a evo ispunio survey i nakon 20 dana mi je došao invite to jest danas da skinem
joj zadnja 2-3-4 posta, vidi se da samo spamate forum ...Kada na steamu imas "
ota 2" i "
ota 2 Test" to znaci da si dobio dotu 2, na mailu ti je vjerovatno doslo kao da si izabran i da imas dotu 2, provjeri mail jos 1. Ostali su objasnili sve.
ota 2" i "
ota 2 Test" to znaci da si dobio dotu 2, na mailu ti je vjerovatno doslo kao da si izabran i da imas dotu 2, provjeri mail jos 1. Ostali su objasnili sve.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.