Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba

0 pregleda · 24 odgovora · otvorena 06.03.2007. u 15:59

Et hvala na banu , mada i ne znam sto sam ga dobio , pomagao i ta SRANJA ! ... a nije ti palo napamet da banujes onog nekog boozywozy ... pachangu i denzela banovo po 3 puta pa im skino ban ... smijesno mislim pravo ... jbt ovaj sajt kad je abasi admin na njemu ... znam da vecina vas tako misli ali niko ne smije nista reci ... pa sta mozete kad je on glavni ... SMIJESNO !!

Sajt propada 100/h ... nista se na njemu ne radi itd ... itdd

Et sad ce komentari biti :

"Debilu mor'o si ovdje postaviti temu" "Imas adminova MSN pa se sa njim raspravljaj" itd ...

Ne brisite temu jer je treba da je svi procitaju ... valjda su ovdje dozvoljene kritike i ta sraNJA !

by : ScorpiON

Istina , istina i samo istiNa !

hahaha kad sam ja psovao sve zivo i je****o ali mene niko nije slusao

eto vam sad ko vas **** nek te je banovao kad si spamer i samo nesto seres

a ja sam ban dobio jer sam pomogao covjeku kontas?
pa ti vidi dali je to pravedno

ej ja pomogao a ono pise pod banom
TheIceman je napisao/la:
hahaha kad sam ja psovao sve zivo i je****o ali mene niko nije slusao

eto vam sad ko vas **** nek te je banovao kad si spamer i samo nesto seres

a ja sam ban dobio jer sam pomogao covjeku kontas?
pa ti vidi dali je to pravedno

ej ja pomogao a ono pise pod banom

Izvini necu vise nikad majkemi moje et ...
e moj scorpioN ti nisi ni malo normalan boozywozy ima razlog sto je banovan kontash ? lik na svakoj temi gluposti kuca ovaj postavi temu treba mi nesto a on odgovori bjezi neces to moci naci ? iti bi ga banovan da malo vidis kakav je on ..

A za bananje ja jesam banovan 4,5x puta maximalno al ponovo se nadje fin admin pa mi skine banned ..

a i slao sam na [email uklonjen] e-mail i skinut mi je bio ban na taj e-mail salji zasto si banovan i to i admini ce ti valjda oprostiti ...

a to sto kazes GAMERS.ba dosadio sto je dosadio sto nema tema ? ma nidje veze site je veoma dobro uradjeno za svaku pohvalu a sto dodje neki idiot i provaljuje gluposti znas

a sta ako je abasi admin ? covijek da nije dobar nebi dobio admina na ovome forumu bio bi obicni members ...

a ti sto si banovan ima razlog jer na svaku temu kazes "vise suvisnih komentara" eh to ti je bezveze pusti raju neka posta sta hoce sta tebe boli racku ocami neka spamanju neka rade sta hocej niti si admin niti moderator da mozes nesto ciniti Samo opusteno ..

PWNED by dennis
deniss~ je napisao/la:
e moj scorpioN ti nisi ni malo normalan boozywozy ima razlog sto je banovan kontash ? lik na svakoj temi gluposti kuca ovaj postavi temu treba mi nesto a on odgovori bjezi neces to moci naci ? iti bi ga banovan da malo vidis kakav je on ..

A za bananje ja jesam banovan 4,5x puta maximalno al ponovo se nadje fin admin pa mi skine banned ..

a i slao sam na [email uklonjen] e-mail i skinut mi je bio ban na taj e-mail salji zasto si banovan i to i admini ce ti valjda oprostiti ...

a to sto kazes GAMERS.ba dosadio sto je dosadio sto nema tema ? ma nidje veze site je veoma dobro uradjeno za svaku pohvalu a sto dodje neki idiot i provaljuje gluposti znas

a sta ako je abasi admin ? covijek da nije dobar nebi dobio admina na ovome forumu bio bi obicni members ...

a ti sto si banovan ima razlog jer na svaku temu kazes "vise suvisnih komentara" eh to ti je bezveze pusti raju neka posta sta hoce sta tebe boli racku ocami neka spamanju neka rade sta hocej niti si admin niti moderator da mozes nesto ciniti Samo opusteno ..

PWNED by dennis

Ulizivanje abasiju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.