Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan gamers

146 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.06.2008. u 20:56

Balkan gamers je novi gaming web site. Zamisljen je da pomogne igracima u njihovim problemima svojim sadrzajem.
Kao sto cete vidjeti site ima jednostavan dizajn. To je napravljeno tako jer cilj site-a nije da privuce ljude svojim izglednom nego svojim sadrzajem.
Na site mozete naci 3 glavne teme, a to su :
Warcraft/DotA
Counter Strike
OGame
I ostali sadrzaj:
South Park (sve epizode za stream ili download)
Muziku
Humor
i jos mnogo toga

Dodjite i uzivajte
Pogledajte nasu Dota video sekciju
Pogledajte nasu Counter Strike video sekciju
Slusajte muziku
Stavite osmjeh na lice u humor sekciji
Registrujte se na nas forum i diskutujte

Vas balkan gamers
Fino uradjena joomla !! 9tka sretno
10 -tka od mene

pravo mi se svidja

reg sam se
Meni nece da otvori sajt.

Jel' do mene il' do vas?
najsss sad cu se reg,
konkurencija za g.ba
uhh ima i southpark
4rm4n1 je napisao/la:
Meni nece da otvori sajt.

Jel' do mene il' do vas?

cini mi se da je do tebe kod mene ide
Dvije teme mora da valja

@ EDIT

ipak ne valja
sorry sto sam postavio 2 teme. ali postavio sam jednu u warcraft ali posle sam je trezio i nije je bilo, pa sam ponovo postavio ovdje.
hvala svima koji podrzavaju site. kao sto sam rekao nisam ga napravio da se o***atim ili nesto tako lol, jednostavno sam htjeo da uradim bar nesto korisno sa svojim vremenom osim da igram CS ili dota . ovo je prvi site koji sam uradio i sigurno da bi se moglo uradili bolje ali i ovaj nisam jos "bas" zavrsio ima tu jos dosta posla. sve sto zelim je da imam site pun dobrog sadrzaja i konkretnih stvari koje ce pomoci ljudima. mrzim kada vidim neki site sa 10kg flash-a na home page i jos vise banner-a. ljudi to rade jer misle da ce tako brzo da zarade pare na lak nacin i takih 95% site-ova propadne u prvih 2-3 mjeseca. jos jednom hvala svima na lijepim rijecima i ako neko zeli mogu da hostujem forume na site-u besplatno ali ne kao free forumi nego jednostavno vas forum i radite sta zelite bice u sklopu mog domain-a i bice par jednostavnih pravila za postovati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.