Iako je moj jaran već napisao post o mom blogu(i rekao da je njegov) i rekao je da će blog početi sa zvaničnim radom od ponedeljka , moram par stvari napisati..Ja sam ipak stigao sve završiti u vrlo kratkom roku.
Svaki dan postavljam gomilu viceva i ostalog humorističnog sadržaja. Garantovano svaki dan dodavanje humorističnog sadržaja, jer dnevno min. 2h provedem za internetom. Na sajtu postavljam sliku dana, vic dana i vic sedmice (vic sedmice koji je trenutno,važiće i za sledeću sedmicu,jer je blog od danas u zvaničnom radu). Iako još nije nešto popularan blog, ko želi reklamu na blogu, može je dobiti za veoma malenu količinu novca. Cilj ovog bloga jeste da vam navuče osmijeh na lice
i ništa više 
Sve pohvale
,primjedbe
i komentare (jednom rječju: kritike) možete postavljati u obliku komentara, ili ih slati na email: [email uklonjen] ili email koji možete vidjeti u mom profilu na blogu. Možete i da me kontaktirate na gamers.ba portalu preko PM.
Šta više da kažem nego:
"Uvalite headshot" dosadi !
http://humorizam.blogspot.com

Svaki dan postavljam gomilu viceva i ostalog humorističnog sadržaja. Garantovano svaki dan dodavanje humorističnog sadržaja, jer dnevno min. 2h provedem za internetom. Na sajtu postavljam sliku dana, vic dana i vic sedmice (vic sedmice koji je trenutno,važiće i za sledeću sedmicu,jer je blog od danas u zvaničnom radu). Iako još nije nešto popularan blog, ko želi reklamu na blogu, može je dobiti za veoma malenu količinu novca. Cilj ovog bloga jeste da vam navuče osmijeh na lice
i ništa više 
Sve pohvale
,primjedbe
i komentare (jednom rječju: kritike) možete postavljati u obliku komentara, ili ih slati na email: [email uklonjen] ili email koji možete vidjeti u mom profilu na blogu. Možete i da me kontaktirate na gamers.ba portalu preko PM.Šta više da kažem nego:
"Uvalite headshot" dosadi !
http://humorizam.blogspot.com

Haha to znaci da su i oni copy paste vic sajt hahahahaha ajme, pa nisam ni 2 vica odatle uzeo. Ma imam ja par servisa koji mi salju viceve, + imam .txt fajlove od oko 10 000 viceva što sam skupljao + dosta viceva od nekoliko jarana što su mi poslali isto njihove kolekcije. + Par knjižica, tako da će uvijek biti viceva na sajtu