Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Podešavanje Routera

174 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.08.2012. u 18:23

Prvo pozdrav svima . Nego evo imam jedan takoreći problem. Znači tek kada sam kupio router bilo mi je u postavkama ja mislim da stavim password. Ali ja sam zaboravio taj password i ne znam uopšte da li ga još ima i da li mi se neko nakačio ja internet. Eh pitanje je sada, da li je moguće ikako promijeniti ili staviti password ukoliko ga nema, a da ne zovem HS da mi restartuje IP adressu i slično?

P.S Router je : D-Link DIR 600

Ty.
sta ces stavljati pw neka ljudi se kace i onako je flet
Lose si ti nama ovo objasnio.
Uglavnom ako mislis da ti neko koristi tvoj net to mozes vidjetu u MAC ADRESAMA, ma koliko znam cak i sto koristi tvoj net placa ga i on.
J0k33R je napisao/la:
sta ces stavljati pw neka ljudi se kace i onako je flet
Nema veze što je flet, šta neko ima koristiti ono što sam ja platio :/
tiete je napisao/la:
Nema veze što je flet, šta neko ima koristiti ono što sam ja platio :/
daj bgt ne nanosi ti nikakvu stetu nece ti net usporiti ni nista...i tebi ce nekad trebati, da upalis wi fi na mob ili nesto..mozda bas taj neko nema da plati net i dobro mu dođe, ne mogu da vijerujem koliko su ljudi danas sebicni al eto ti placas ti određujes da li ces zakljucati ili ne
Druze jednostavno ih moras nazvati, imas onaj glavni user i pas sa kojim pristupas internetu tacnije to je tvoj nalog, e posto si to zaboravio jednostavno ih moras nazvati i oni ce ti staviti sifru koju ti oces u roku od 1min znaci jako brzo se sve sredi!
Ne mozes ih vise zvati da ti resetuju IP sad samo upalis i ugasis modem i to je to imas new IP.Tako su mi rekli neki dan kad sam zvao I daj mi sliku panela od rutera pa da ti objasnimo
J0k33R je napisao/la:
daj bgt ne nanosi ti nikakvu stetu nece ti net usporiti ni nista...i tebi ce nekad trebati, da upalis wi fi na mob ili nesto..mozda bas taj neko nema da plati net i dobro mu dođe, ne mogu da vijerujem koliko su ljudi danas sebicni al eto ti placas ti određujes da li ces zakljucati ili ne
Pa eto ti obezbjedi internet svojoj ulici ako to nije takav problem, ako ne uspori kao sto ti kazes
J0k33R je napisao/la:
Usporit ce mu net, kada 2 koriste isti net brzina se djeli. Ako on sam ima brzinu 500 bit ce mu 250 ( tu negdje).
@topic
Ne znam, vjerovatno moras zvat servis da nekako resetaju pw.
Ebi ga da mozes uci i samo fabricki restartuj :D
I ono admin 12345 kako vec ide pw i user log se promjenis :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.