Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wi-Fi problem

120 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.10.2012. u 17:24

Pozdrav,
Ovako danas sam u BH Telecomu kupio Samsung Galaxy mini 2 i sada hoću da se spojim na Wi-Fi. Modem mi je ZTE ZXV10 H201L.
Sve sam napravio kako to piše na BH Telecom stranici i spojio se. Eh sad, piše da sam se spojio a nema ovamo nikakve funkcije, znači nemogu ništa isto kao da nema konekcije.
Do ćega bi moglo biti ?
Jel imas moju tv sa adsl-om ili bez adsl-a ?
Pa stvarno ...
Koliko puta je to isto pitanje vec postavljeno, u prosloj temi sam rekao da vise necu pisat procedure pa lijepo malo pretrazi forum i naci ces 10-ak istih tema o wifi konekciji i skoro u svakoj od njih (od kad sam na forumu) sam napisao detaljne postupke kako rijesit problem (tj. kako pravilno postaviti router ili spojiti router na internet).
Prvo trazi pa onda pitaj, procitaj si odmah i pravila jer ti naslov teme sadrzi 2 od minimalno 3 rijeci i nedovoljno opisuju tvoj problem.
_FliP je napisao/la:
Pa stvarno ...
Koliko puta je to isto pitanje vec postavljeno, u prosloj temi sam rekao da vise necu pisat procedure pa lijepo malo pretrazi forum i naci ces 10-ak istih tema o wifi konekciji i skoro u svakoj od njih (od kad sam na forumu) sam napisao detaljne postupke kako rijesit problem (tj. kako pravilno postaviti router ili spojiti router na internet).
Prvo trazi pa onda pitaj, procitaj si odmah i pravila jer ti naslov teme sadrzi 2 od minimalno 3 rijeci i nedovoljno opisuju tvoj problem.
Tražio sam brate al nisam našao , ima slična situacija al za drugi modem :/ Ako ti znaš šta pomozi :P
Citiram svoj zadnji komentar na te teme:
"Ako sam dobro shvatio: sa mobitelom se mozes spojiti preko WLANa, a PC ne prepoznaje konekciju?
Kako se PC-om pokusavas spojiti na router, zicno ili bezicno?
Ako se mobitelom spajas na router znaci da je on ispravan.
Ponovnim citanjem tvog posta sam zakljucio da se mozes spajati na router, ali ne otvarati internet stranice. Taj problem sam osobno ovdje na gba objasnio preko 6 puta, jos jednom cu objasnit:
U Browseru upisi 192.168.1.1 i otvoriti ce se prozor za prijavljivanje na router, Username i Password ti pise u prirucniku koji si dobio, a najcesci su user/0000, admin/0000, admin/admin ili user/user. Kada si se uspjesno prijavio, u meniju potrazi gdje ti pise Internet, klikni na to. Sada ovdje upisujes svoj Username i password koji si dobio od svog ISP-a i stisnes Connect (zanemari ovo ako su podaci vec upisani, samo stisni Connect).
Router bi sada trebao biti spojen na internet i sada ces moci otvarati web stranice."

A jos bitnije je ovo:
- Zabranjene su teme/pitanja o problemima u internet konekciji. Za te probleme postoji help desk/podrska internet provajdera koji vam pruža internet uslugu. Pokretači ovakvih tema će biti kažnjeni opomenom.

Tako da pomoc o internet konekcijama i spajanju potrazi u kanti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.