Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telemach DuoTV+Net

115 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.11.2012. u 19:06

po meni je to neisplatljivo, kada mozes dobiti 3x bolje za 6 KM skuplje od HS-a. On je ovih dana povecao brzine KID paketima na 22/1.6 mbps (sto je 5.5x brze od tvoje trenutne konekcije u download, a upload 4x) brzina telemaha u tom paketi je 10/1 mbps sto je 2x sporije od hs-a
Telemach ima 70 analognih kanala a HS oko 90 kanala
Telemach ima 70 digitalnih kanala a HS oko 120 kanala (od tog milion nekih HD sportskih kanala, onda dokumentarnih kao nacionalna, history)
Neki dan sam to uzeo. Kablovska ko kablovska, dobiješ samo reciever novi i na njemu 70 digitalnih kanala(dodatne kanale dodatne plaćaš). Uz to wireless router dođe. Meni je brzina neta prije bila 7mbps sad je 10mbps, znači gigu ti skine za 15min ;) Sve ovo za 40km nije loše, al eto ako je istina ovo za HS ja bi prije to uzeo :)
Kratos je napisao/la:
Neki dan sam to uzeo. Kablovska ko kablovska, dobiješ samo reciever novi i na njemu 70 digitalnih kanala(dodatne kanale dodatne plaćaš). Uz to wireless router dođe. Meni je brzina neta prije bila 7mbps sad je 10mbps, znači gigu ti skine za 15min ;) Sve ovo za 40km nije loše, al eto ako je istina ovo za HS ja bi prije to uzeo :)
HS opet bolji sa obzirom da ti ono 22mbps skida 2.75mb/s a 6km vise. sa tim da vise kanala. so come at me.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.