Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wi-fi-Android

92 pregleda · 4 odgovora · otvorena 12.10.2012. u 13:09

Pozz raja ♥

Ovako imam wi-fi na mobitelu ali ne znam kako se spojiti, trazio sam po google-u i na gamers.ba search ali samo izbaucje probleme oko wi-fi-a nigdje nema kkao se spojiti :/

Jedino znam ono traziti mreze, i nadje 3-4 mreze npr. eto net DILUNA MATOSEVIC Telemach 13D5A itd. Ali na svakom pise nije u dometu.

Imaju i ove zakljucane mreze, znam da im je pw "user 000" i uspije mi pa onda pise provjera autenticnosti i nece tu nesto :/.

Sad kako to sve pokrenuti, stvarno nemam para na bacanje jos na mobilti net da trosim o.O Msm zasto kad moze djaba :D
Pa jednostavno moras imati svoj ruter, preko kojeg ces se spojiti na mobitel.
Ili uzmes od nekog komsije , a cesto WiFi znaju da imati i neki trzni centri, pa fino sjedi i udri.
Drugacije ne mozes ako nemas pravilne WiFi postavke na svom racunaru ili od nekog komsije.Znaci potreban ti je ruter.

Besplatan WiFi imas dole na Dobrinji u onom parku.Ispred BBI,Robota u Hrasnom i tim vecim radnjama.

I kada kupis ruter, fino sve podesis konfigurises, i onda udri

Ja koristim TP-LINK WR340G, Oko 45-50 KM nov, ima fin domet, uglavnom oko 50 metara moze fino da radi, barem meni.
Sretno.
U postavkama kod wirelessa mozes odabrati one koje ti hvata, desni klik i spoji. Ako ti nakon par pokusaja nece spojiti, ili ima mac filter ili odnesi serviseru telefon jer bi trebao uvijek spojiti.
Sve zavisi kakvu podršku telefon ima za wifi. Odnosno kakvu infrastrukturu modem ima za pw etc.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.