Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa ucitavanjem 192.168.1.1

116 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.08.2012. u 15:21

Znaci nema sanse da mi ucita ovu adresu.Sve sam moguce pokusao,vecinom uzaludno.Pokusao sam ucitati i svoju ip adresu al nista,nema sanse

Sve browsere sam pokusao,brisao cookies-e al ne moze i to ti je :D

jel neko zna u cemu je problem i kako da ga rijesim
localhost probaj ukucati
mFd je napisao/la:
localhost probaj ukucati
gore u adress bar ukucam localhost,onda me preusmjeri na localhost.net i nakon duzeg ucitavanja isto sranje

a inace je ovaj ruter
tp link w8901g
Pretpostavljam, pokusavas pristupiti postavkama rutera?
Ukucaj u cmd "ipconfig /all" bez navodnika i vidi koja ti je adresa Default Gatewaya pa nju ukucaj.
juiced je napisao/la:
Pretpostavljam, pokusavas pristupiti postavkama rutera?
Ukucaj u cmd "ipconfig /all" bez navodnika i vidi koja ti je adresa Default Gatewaya pa nju ukucaj.
i to sam radio al nista
Idi na Local Area Connection - desni klik Properties - Internet Protocol Version 4 - otvori to - Stavi ovo Obtain IP address automaticaly, tako i za DNS. Trebalo bi radit. Imo sam isti problem i uspjelo je. Ako opet ne bude, resetuj ruter i ponovo.
Imao sam isti ruter i mora moci na 192.168.1.1, ako ne mogne restart ruter drzi cackalicu iza 10 sec i onda ce moci 192.168.1.1
Namjesti proxy opcije na browseru. Mora moci nesto si pokusavo sa Proxy Switcherom pa si zezno. :) Moje misljenje.
orochi je napisao/la:
Imao sam isti ruter i mora moci na 192.168.1.1, ako ne mogne restart ruter drzi cackalicu iza 10 sec i onda ce moci 192.168.1.1
i tv i telefon su mi na tome ruteru..mozel kakav prob to bit za njih kad ga restarujem

p.s oni nisu povezani sa internetom,nego su posebno(moja tv phone)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.