Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TuT] Zakljucavanje pc usb stikom

394 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.08.2012. u 16:25

Tutorial : Zakljucavanje PCa sa usb stickom

Dobar dan

Potrebni programi

DOWNLOAD

Nakon instalacije progama pokrenite ga,
Otvorice vam se novi prozor

Stavite vas zeljeni pasword

Stavite vas stick u racunar 

Kliknite Create Key

I Idite ok. program ce se restartovati i poceti raditi izvadite vas stick i ostavite vas racunar pokusajte uci na vas racunar izbacice vam WARING i da ukucate password ako ne ukucate pass za 20 sekundi ili pogrjesite alarm ce se aktivirati i na skrenu ce pisati access denied

Stavite vas stik i alarm ce se ugasiti i obavjestiti o mogucim pokusajima ulazaka na vas racunar

Tutorail by NOXEZZZ
Tutorail?

nisi na kraju
iMZ je napisao/la:
Tutorail?

nisi na kraju
Ispravio sam hvala 
Nije loša stvar, ali brate nije ovo je***i film da ja ključam računar od druga, porodice ili nekoga tamo -.-

Btw. siguran sam da zbog ovoga može doći i do komplikacija, da mnogo ljudi šifru zaboravi odmah, čim je unese, pa da kasnije dižu teme kako skloniti, blabla ..
FritzzYYYY je napisao/la:
Nije loša stvar, ali brate nije ovo je***i film da ja ključam računar od druga, porodice ili nekoga tamo -.-

Btw. siguran sam da zbog ovoga može doći i do komplikacija, da mnogo ljudi šifru zaboravi odmah, čim je unese, pa da kasnije dižu teme kako skloniti, blabla ..
Uklonit je mozete pomocu restarta i jednostavno ubaciti vas usb i izbrisati key 

Pozz
Mislim da nema potrebe za ovim, imaš default Windows Key + L i šta ti još treba?

Staviš pw koji želiš, naravno ko ima više korisnika jednog računara.
Ali svaki addon tipa ovoga je stvarno nepotreban.
Tut nije potreban al svaka čast za trud.
wonzzi je napisao/la:
Tut nije potreban al svaka čast za trud.
Hvala 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.