Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

otvaranje programa

97 pregleda · 4 odgovora · otvorena 12.08.2012. u 22:38

izvinjavam se ako je pogresan pod forum

imam otvoren npr skype i google chrome i sad oboje je spusteno u taskbar i hocu da otvorim skype ili google chrome meni samo u taskbaru to blinka narandzasto i nece da se otvori uopce .. zna li neko do cega je ?
Štopa ti, može biti da je ubagovao Windows ili da imaš malo RAM-a ? Ako imaš dosta RAMa, onda skeniraj, jer nema logike, meni se to desi ponekad i prođe nakon 20ak sec. kad procesor odradi drugi proces ..
FritzzYYYY je napisao/la:
Štopa ti, može biti da je ubagovao Windows ili da imaš malo RAM-a ? Ako imaš dosta RAMa, onda skeniraj, jer nema logike, meni se to desi ponekad i prođe nakon 20ak sec. kad procesor odradi drugi proces ..
nije brate do laga uopce,sve radi normalno desavalo mi se i ranije neko mi je rekao kako da to uradim i zaboravio sam.. rama inace imam 3gb
MAkK1EgUUUd_ je napisao/la:
nije brate do laga uopce,sve radi normalno desavalo mi se i ranije neko mi je rekao kako da to uradim i zaboravio sam.. rama inace imam 3gb
Hajd' odradi ovo:
My Computer - Desni click (pored diskova) -> Properties -> Advanced -> Performance (Settings) - Advanced -> Stavi oboje na : Programs.

Evo SS:
FritzzYYYY je napisao/la:
Hajd' odradi ovo:
My Computer - Desni click (pored diskova) -> Properties -> Advanced -> Performance (Settings) - Advanced -> Stavi oboje na : Programs.

Evo SS:
brate vec je tako stavljeno.. ne znam fakat do cega moze bit :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.