Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Video program

52 pregleda · 4 odgovora · otvorena 18.08.2012. u 11:20

e cao raja,
ovako imam neku staru kameru bla bla i sad radi na kasete i sve to i sada mi treba nekakav program nesto preko kog mogu da se konektujem na kameru preko usb i da preko njega snimam sve sto sam gledo ako me kontate ili jednostavno da mi ona sluzi kao web kamera ali dai mam mogucnost u tom programu da snimam sebe primjera.
Ako mislis prebacit to sto imas na kameri onda ti treba program od kamere /driver, a to da ti sluzi kao web kamera mislim ne znam da li ce moci
bego26 je napisao/la:
Ako mislis prebacit to sto imas na kameri onda ti treba program od kamere /driver, a to da ti sluzi kao web kamera mislim ne znam da li ce moci
gle imam drivere imam sve, samo posto je to stara kamera i radi na kasete i sada nekad sam prije prebacivo prekgo nekog programa samo ne znam kako se zove sad jbg, a radilo je naprincipu da konektuje mkameru na program i na kameru ukljucim opciju da gledam sta sam snimo i pustim a na programu ukljucim da snimam i to se snima na komp jbg ne moze drugacije :)
miron je napisao/la:
gle imam drivere imam sve, samo posto je to stara kamera i radi na kasete i sada nekad sam prije prebacivo prekgo nekog programa samo ne znam kako se zove sad jbg, a radilo je naprincipu da konektuje mkameru na program i na kameru ukljucim opciju da gledam sta sam snimo i pustim a na programu ukljucim da snimam i to se snima na komp jbg ne moze drugacije :)
Vjerovatno si onda koristio neki desktop recorder, ako sam te dobro razumio to je onda Camtasia Studio :)
bego26 je napisao/la:
Vjerovatno si onda koristio neki desktop recorder, ako sam te dobro razumio to je onda Camtasia Studio :)
nije to to al nema veze hvala ti opet ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.