Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samsung Galaxy S II ukraden - Lokacija

221 pregled · 10 odgovora · otvorena 10.08.2012. u 14:27

Mogu li locirati svoj Samsung Galaxy S II ?! Na njemu nisu istalirane nikakve aplikacije za lociranje, osim njegovih tvorničkih... GPS i ostalo.
znas kako to rade u filmovima?

Odes na policiju reknes da ti je ukraden,das im broj svog moba (ako lopov nije zamijenio karticu) i zovnes ga,ako se javi mogu ga locirat XD
Hoćete se vi kurčit tim telefonima.:D

NOKIA 6300 ♥

Post dobio šamar od KillaOR

Halaali ga
Draže mi je što su ti ga ukrali nego sad novog da mi neko da. : *

Post dobio šamar od KillaOR

ma jok nema od njeg nista,prodaje se sigurno vec na piku ispod cijene xD
trebao si instalirati na njega project pray i kada ti ga ukradu mozes locirati preko gps , sliku dobiti ko ga je kada aktiviras kameru prednju da slika .
Otidi u policiju trazi od bhtelecoma nez kako ide da ti porbaju locirati pomocu kartice
Ja znam kako je meni vracen tel, otisao u policiju, fino im dao broj, dao im papire od telefona na kojima pisu neke njegove informacije, nzm koje ja msm neki kodovi ili sta vec, nakon mjesec dana pracena telefona dobio sam ga nazad. Probaj i ti, a nebi ti bilo lose da odes kod svoga operatera, da njima prijavis to da oni probaju preko kartice pronaci ga.
Mislim da kod iphonea mozes, tj imas jednu aplikaciju na tel i mob..ne znam kako kod samsunga ide. Ovaj sto je rekao da mu vracen, nadjem je preko ime-a, ili kako se vec zove..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.