Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Samsung Galaxy Ace Plus S7500

211 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.08.2012. u 20:59

Danas sam vidio ovaj mobitel u bhtelecomu, al se nisam raspitivao za cijenu , pa me zanima koliko košta identičan u nekoj radnji .
Baš mi se svidio (Y)

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_plus_s7500-4397.php

Drug on ti kosta oko 350 KM , ja sam neki dan gledao u Sarajevu u BBi . fontele.ba :D
brick radije uzmi xperia ray, 8mp sa led flashom, 512mb rama i 1.0ghz procesorom.
Extornia je napisao/la:
brick radije uzmi xperia ray, 8mp sa led flashom, 512mb rama i 1.0ghz procesorom.
Kume nije sve u MP, sta ce meni silni MP (tj. samo veća rezolucija), kad se ne moze mjeriti recimo sa 5MP iPhone 4.
Imao sam priliku da drzim Ray-a u ruci to je vise za zene mobitel, men se stilistički ne dopada , i pretanak je.

Ovaj Ace izaso 2012 baš frišak i dizaj je********n .

@ ti gore ty.
Ako je 350KM onda jeftino.... , bojim se da nisi gledao običnog Ace-a .
brick je napisao/la:
Kume nije sve u MP, sta ce meni silni MP (tj. samo veća rezolucija), kad se ne moze mjeriti recimo sa 5MP iPhone 4.
Imao sam priliku da drzim Ray-a u ruci to je vise za zene mobitel, men se stilistički ne dopada , i pretanak je.

Ovaj Ace izaso 2012 baš frišak i dizaj je********n .

@ ti gore ty.
Ako je 350KM onda jeftino.... , bojim se da nisi gledao običnog Ace-a .
Ne može se mjeriti Sony sa Apple-om po pitanju kvalitete slike ? Zezaš se ili ozbiljno misliš ? Da ti nešto kažem, koristio sam SGS II, iPhone 4&4S, trenutno koristim SE Xperia Arc S. SGS II je najbolji, pa tek onda Arc S i na kraju famozni iPhone 4S Možeš se ti ne slagati sa ovim, možeš mi govoriti da iPhone koristi dual-core, a Arc S single-core, ovaj single-core koji je klokovan na 1.4 je bolje optimizovan od dual-core kod iPhone. Ta fluidnost koju ima iPhone je izrazito zbog malog ekrana koji ne troši mnogo baterije Ali po pitanju kamere, ne možeš porediti Samsung, Apple i Sony Ericsson. Sony-eve slike su najbolje, uprkos tome što i na SGS piše 8 MP.

@tema

Sve zavisi kako ćeš uzimati. Ako ćeš uzimati na rate tj .pretplatu onda ti se isplati uzeti u BHTelecomu, ako ćeš keš onda uzmi u nekoj radnji tipa univerzalno.com
amsi je napisao/la:
Ne može se mjeriti Sony sa Apple-om po pitanju kvalitete slike ? Zezaš se ili ozbiljno misliš ? Da ti nešto kažem, koristio sam SGS II, iPhone 4&4S, trenutno koristim SE Xperia Arc S. SGS II je najbolji, pa tek onda Arc S i na kraju famozni iPhone 4S Možeš se ti ne slagati sa ovim, možeš mi govoriti da iPhone koristi dual-core, a Arc S single-core, ovaj single-core koji je klokovan na 1.4 je bolje optimizovan od dual-core kod iPhone. Ta fluidnost koju ima iPhone je izrazito zbog malog ekrana koji ne troši mnogo baterije Ali po pitanju kamere, ne možeš porediti Samsung, Apple i Sony Ericsson. Sony-eve slike su najbolje, uprkos tome što i na SGS piše 8 MP.

@tema

Sve zavisi kako ćeš uzimati. Ako ćeš uzimati na rate tj .pretplatu onda ti se isplati uzeti u BHTelecomu, ako ćeš keš onda uzmi u nekoj radnji tipa univerzalno.com
Nikada nista ne uzimam na rate, pa tako neću ni ovo.
iPhonu ne moze parirati nijedan Android telefon, pa ko hoće nek se slozi ko nece boli me briga ne zelim se raspravljati......
Sony Ericsson nebi, jer je to ex SE , Sony je kupio Ericssona i ne zelim imati nesto sto je postojalo.....
Koristio sam 4s zvjerka mobitel, rado bi ga uzeo pored svih high-end androida kad bi imao mogucnost da biram.

Jeremy Clarkson ; " Nikada ne uzimajte stvari koje dominiraju po specifikacijama, jer to ne predstavlja ama baš ništa"
Sto se mene tice ja bih kupio iPhone 3GS, skoro su iste cijene, a od iPhona uvijek dobijes vece performanse
SWEIDER je napisao/la:
Sto se mene tice ja bih kupio iPhone 3GS, skoro su iste cijene, a od iPhona uvijek dobijes vece performanse
Ne zelim polovne stvari....... A 3GS je izasao davne 2009.
brick je napisao/la:
Nikada nista ne uzimam na rate, pa tako neću ni ovo.
iPhonu ne moze parirati nijedan Android telefon, pa ko hoće nek se slozi ko nece boli me briga ne zelim se raspravljati......
Sony Ericsson nebi, jer je to ex SE , Sony je kupio Ericssona i ne zelim imati nesto sto je postojalo.....
Koristio sam 4s zvjerka mobitel, rado bi ga uzeo pored svih high-end androida kad bi imao mogucnost da biram.

Jeremy Clarkson ; " Nikada ne uzimajte stvari koje dominiraju po specifikacijama, jer to ne predstavlja ama baš ništa"
kemo razocaro si me , cuj nemoze iphoneu 4s parirat nijedan android
pa galaxy s3-ci iphone nije dostojan ni vodu donosit a kamoli da se porede ta dva mobitela
jazzone je napisao/la:
kemo razocaro si me , cuj nemoze iphoneu 4s parirat nijedan android
pa galaxy s3-ci iphone nije dostojan ni vodu donosit a kamoli da se porede ta dva mobitela
Svaki Android mobitel je obicno sranje (licno misljenje u odnus na iOS.)
brick je napisao/la:
Svaki Android mobitel je obicno sranje (licno misljenje u odnus na iOS.)
iOS je perfekcija što se tiče mobilnog sistema bukvalno.

Kako god ta vaša samsung s3-trica, laguje na svakom review.

Kad vidim Infinity Blade na vašem android telefonu javite mi se.

brick +1 za iskreno mišljenje.
Za taj galaksi s3 treba pricekati i iphone 5 pa suditi, "mali" ekran kod ajfona je razlog prakticnosti, uzmi telefon u desnu ruku i palcem mozes dohvati sva 4 ugla ekrana, prakticnost, ne treba ti drzac telefona i jos 2 ruke da tipkas poruku. iedan od razloga zbog kojih je steve drzao taj ekran.
Tesko da neko moze parirati appleovom iosu, po iskoristavanju hardware.

tema je bila kolika je cijena telefona i gdje ima kupiti.
Pogledaj u univerzalno.com cini mi se da oni imaju okej cijene i okej kvalitet. na dobrom su glasu.

i drz' te se teme, banovace vas cika skile za oftopic =)

i na kraju
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_plus_s7500-4397.php

vjerodostojna stranica sa komentarima usera, mozes procitati iskustva ljudi =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.