Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć pri odabiru telefona

164 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.08.2012. u 12:19

/ zdravo

Hocu da uzmem telefon u bhtelekomu i sad se ne mogu da odlucim koji bi uzeo od ovi telefona ispod.
Interesuje me vase misljenje koji je najbolji sa ove liste i zasto

Nokia 808 PureView (41mp. )

Sony Ericsson Xperia Arc S

Motorola Razr

Motorola Iron max - Motolux

LG Optimus 3D max P720

LG Prada by Phone LG P940

Sony Xperia P - HDMI cable+ pouch

♥ all
Sony Ericsson Xperia Arc S-na mnogim sajtovima i reviweima ga hvale kao dobrog za sve,naci ima dobar sustav,brz je touchscreen,puno aplikacija postoji za njega,ma dobar je u svemu,kamera je takoder sasvim uredu.

al opet ti ponavljam reci za sta ti treba!
Ja bih uzeo Nokiu da se kurcim
Uzimanje u BH Telecomu je najgluplja stvar.
Moja preporuka ti je Sony Ericsson Xperia Arc S. Iako ima single core procesor, za razliku od obične Arc, ovaj je clockovan na 1.5 GHz i u većini reviewova sa dual core procesorima se pokazao kao bolji, ili kao jednak njima po pitanju performansi To je prvenstveno zbog optimizacije samog uređaja. Jedina mana je ta interna memorija, ali uz uređaj dobiješ 8 GB memorijsku karticu, tako da je ta mana ispravljena odmah Kamera je perfektna, Sony je tu svoje odradio. Aplikacija ima i previše. Nadogradiv je na ICS, vjerovatno će imati i Jelly Bean, iako je to od strane Sony supporta prvo demantovano, ali nakon 2-3 dana je rečeno da će se najvjerovatnije pojaviti Jelly Bean na nekim novijim uređajima iz serije Xperia(a tu se podrazumijeva Arc S, iako ne odgovara zahtijevima novog sistema) Touch screen je odličan, fluidnost zadovoljavajuća, nema nikakvih zamrzavanja i sl.

Koristim ga, prezadovoljan sam
Aldin je napisao/la:
Uzimanje u BH Telecomu je najgluplja stvar.
+1

I samo me interesuje kako hoces da ga uzmes,jer ni jedan od ovih nemozes uzeti ako si samo korisnik ADSL-a/telefona,mislim na rate.

A ako mislis bh telekomu da placas u gotovini,onda ti mogu reci da si glupson i po.
Denox je napisao/la:
+1

I samo me interesuje kako hoces da ga uzmes,jer ni jedan od ovih nemozes uzeti ako si samo korisnik ADSL-a/telefona,mislim na rate.

A ako mislis bh telekomu da placas u gotovini,onda ti mogu reci da si glupson i po.
Sto je glupson ?
Covjek oce mozda da ima garanciju , a ne ko u ovim radnjama sto sve rade na crno , ne placaju porez niti ista , i naravno garancija ti je dok ne izadjes iz radnje
a tamo ima 2 godine na svaki skoro mobitel

@tema
ako ti treba mobitel sa kamerom uzmi nokiu 808 , a od ovih ostalih ja bi najradije lg pradu
jazzone je napisao/la:
Sto je glupson ?
Covjek oce mozda da ima garanciju , a ne ko u ovim radnjama sto sve rade na crno , ne placaju porez niti ista , i naravno garancija ti je dok ne izadjes iz radnje
a tamo ima 2 godine na svaki skoro mobitel

@tema
ako ti treba mobitel sa kamerom uzmi nokiu 808 , a od ovih ostalih ja bi najradije lg pradu
Fino odes u ovu prodavnicu u importanne centru i pogledas radel na crno i jel garancija validna.
za svaki slucaj povedi inspektora iz porezne sa sobom !

Nemoj lupetati bzvz.
Galaxy s3 995 maraka
na 1000 maraka je pdva 170 maraka
znaci da galaxy bez pdva kosta 870 KM , daj ne blamiraj se molim te
nema sanse da je 870 bez pdva. i za kolik ga oni mogu nabavit da budu dobri na njemu sto se zarade tice
i sto garancija na mobitele nije 2 godine nego 1 godinu (a i to jednu godinu znaci dok ne izadjes iz radnje)

Ja nemam nista protiv univerzalno , dosta sam stvari uzimo u njih i sve je super.
Koliko sam vidio u ovom shopu nema da se prodaje samsung galaxy s3.
Pa... Od ponuđenih, po meni je najbolji Arc S.
Pure View... U svakom slučaju bolje je uzeti Arc S i digitalnu cameru za cijenu toga. Ti njegovi MPx su preseravanje.
Arcs S ima odličan display i cameru koja će na istom prikazivati odlične fotografije. Android sa svojim, prelaganim za korištenje a istovremeno veoma dobrim, Marketom.

Moja preporuka.
Oces od mene Iphone 3g 8gb , haman nov , nema linije na sebi (ni na displayu ni na pozadini) potrebno samo otkljucati ga . Cijena 140 km .
Jarane uzmi od zhacka iphone najisplatnije ti je

I jefitno je i jos mob ocuvan !

Staces vise

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.