Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iphone 4 (kopija)

141 pregled · 10 odgovora · otvorena 23.08.2012. u 10:32

pozz, e ovako: kupio sam iphone 4 kopiju prije otprilike 2 mjeseca, i telefon uopste nije los. ali prije par dana mi se polomio touch :( , pa me zanima jel neko mozda zna gdje bih mogao pronaci touch za ovaj telefon?
hmm, nez bas trazio sam i na pik-u ali nisam nasao bas nista.
A sve biste danas preko interneta...

Izađi bolan malo iz te buhare, prošetaj gradom, vidi gdje ima kakav mobitel servis, pa uđeš pričaš s ljudima može li se popraviti, koliko košta, pogađaj se za cijenu, itd.
ZES je napisao/la:
A sve biste danas preko interneta...

Izađi bolan malo iz te buhare, prošetaj gradom, vidi gdje ima kakav mobitel servis, pa uđeš pričaš s ljudima može li se popraviti, koliko košta, pogađaj se za cijenu, itd.
Bolje bi mu bilo da je kupio polovan iphone 3g, ili 3gs za te pare što je dao za fejk...
ma isao sam u nekoliko servisa ali svi rade samo s orginalima, znam da bi ovo mogao naci kod svercera ali kad bih isao od jednog do drugog, hm... recimo da bi mi terbalo vremena. na jednom forumu sam pronasao lika u tuzli koji ima djelove za kopije, ali ne isplati mi se ici u tuzlu.
dwayne02 je napisao/la:
ma isao sam u nekoliko servisa ali svi rade samo s orginalima, znam da bi ovo mogao naci kod svercera ali kad bih isao od jednog do drugog, hm... recimo da bi mi terbalo vremena. na jednom forumu sam pronasao lika u tuzli koji ima djelove za kopije, ali ne isplati mi se ici u tuzlu.
Ako ti se ne isplati ići, vidi ovo:
http://cityex.ba/
ma sve je to uredu ali ja i kad dobijem touch mogu u njega gledati 6 dana, u svim servisima sam i pitao samo za ugradnju ali niko ne zeli da otvara tel, zato treban nekog ko bi postavio touch.
Ma ja... Samo nek' je jabuka da se može kurčiti. Da si imalo Google-ao oko tih kopija, shvatio bi da to ne bi, ni u kojem slučaju, trebao uzimati.
Nadam se da razumiješ šta hoću da kažem ovime. Nije ovo lične prirode.
Bolje bi bilo da si dodao još malo pa uzeo originalni, dobro očuvani, 3Gs.
Helem, onaj ko prodaje takve uređaje bi trebao da zna gdje ima rezervnih dijelova za isti.
Samo ne znam da ne bude skuplja pita nego tepsija.
PinkyBa je napisao/la:
Ma ja... Samo nek' je jabuka da se može kurčiti. Da si imalo Google-ao oko tih kopija, shvatio bi da to ne bi, ni u kojem slučaju, trebao uzimati.
Nadam se da razumiješ šta hoću da kažem ovime. Nije ovo lične prirode.
Bolje bi bilo da si dodao još malo pa uzeo originalni, dobro očuvani, 3Gs.
Helem, onaj ko prodaje takve uređaje bi trebao da zna gdje ima rezervnih dijelova za isti.
Samo ne znam da ne bude skuplja pita nego tepsija.
ma citao sam nesto o tim kopijama ali ipak odlucio sam da uzmem i nikada se nism pokajao, telefon je izizetno dobar(mislim za te pare vjerovatno neces naci bolji telefon)
puno ljudi govori touc je ocajan, katastrofa itd. ali ni touch nije los, prije ovog telefona imao sam nokiu 5800 nisam osjetio neku veliku razliku.
Druze,svi znamo da je original bolji od kopije logicno!Eh sad trebo si skupiti jos malo para i kupiti 3G ili 4(ja sam uzeo4 polovnu za 290 jura),e sad od kog si kupio tu kopiju on sigurno ima te rezervne delove ili sta ti je vec potrebno!Njemu se obrati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.