Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO misljenje

562 pregleda · 20 odgovora · otvorena 31.07.2012. u 12:53

Mislim da je 1.6 neprevazidjen, ali sta mislite od CS:GO i da li ga neko igra?

Kakav mu je i da li zna kako se moze nabaviti invite?
ja ga igram los utisak imas osjecaj kao da igras cod a ne cs
1.6 će se opet više igrati nego GO.
poboljsali su grafiku a promijenili gameplay...isto kao i css..
Jednom receno nema sanse da se to igra kao CS 1.6 djabe je SK Preso tamo kad ce i tamo to propast bolje nek se vrate na CS ...
Svakako da je CS:GO dosta bolji od CS,bolja grafika,skoro slican gameplay,nova oruzja,novi modovi,sigurno da je mnogo bolji od starog CS.Takodjer ima dosta igraca i mislim da ce igra zaziveti.
Meni je odlicna igra. Udjem ponekad malo, ali moras imati kompjuter strasan ako mislis igrati CS:GO.
Meni je npr. fps na serveru oko 30. Ako zelis da ti je preko 100 fps moras imati najbolji i5 procesor, 8GB rama i dvije bijesne graficke.

Sve u svemu, prejaka igrica. Da imam kompjuter dobar igrao bi je citav dan
Igra je dobra, ali dosta manje skilla je potrebno nego za 1.6.
ACE je napisao/la:
Meni je odlicna igra. Udjem ponekad malo, ali moras imati kompjuter strasan ako mislis igrati CS:GO.
Meni je npr. fps na serveru oko 30. Ako zelis da ti je preko 100 fps moras imati najbolji i5 procesor, 8GB rama i dvije bijesne graficke.

kakve dvije graficke hahahahahahaha i kakav i5 i kakavih crnih 8GB rama oj

za 100 fps-a

dovoljan je G630 2GB 6670HD i to je previse

btw sry za off topic
Kombinacija Call of Duty i Couter-Strike uzete bolje strane coda i bolje strane CS.

Vrh igra

Ako ko ima da igra neka me add na steam: protektionel
ako neko ima gift za cs:go bio bi jako zahvalan :D
federe je napisao/la:

za 100 fps-a

btw sry za off topic
Evo kakva konfiguracija pokrece preko 100fps:
i5 760 @ 3.40ghz
gtx 460 (overclocked)
8gb RAM

A evo kakva ako zelis oko 300fps:
i5 2500K @ 4.5GHz,
8GB DDR3 1333MHz and
two EVGA GeForce GTX 570 HD in SLI

//podaci sa http://counterstrikego.com/

Samo sam zelio reci da rijetki ljudi (barem ih ja puno ne znam) mogu sa uzivanjem ovo igrati.
federe je napisao/la:

za 100 fps-a

btw sry za off topic
Ja na dual core 2.2, x1550 i 2gb rama igram na 25/30 fps na serverima

Vjerovatno nije optimizovana jer je jos u beti.
federe je napisao/la:

za 100 fps-a

btw sry za off topic
Ja imam AMD Athlon II X3 3.3GHz,4 gb rama,GeForce GT 440 sve mi je na high,a fps ide od 40 do 80,tako da igra nije puno zahtjevna.A i grafika nije nista spektakularna pa da puno trazi.Tako da mislim da bi svako mogao igrati makar na low detaljima,ukoliko jedino nema PC star 10 godina.
ACE je napisao/la:
Evo kakva konfiguracija pokrece preko 100fps:
i5 760 @ 3.40ghz
gtx 460 (overclocked)
8gb RAM

A evo kakva ako zelis oko 300fps:
i5 2500K @ 4.5GHz,
8GB DDR3 1333MHz and
two EVGA GeForce GTX 570 HD in SLI

//podaci sa http://counterstrikego.com/

Samo sam zelio reci da rijetki ljudi (barem ih ja puno ne znam) mogu sa uzivanjem ovo igrati.
dude high as fuck thing CS GO is ZAHTJEVAN hahaha
TRN je napisao/la:
Svakako da je CS:GO dosta bolji od CS,bolja grafika,skoro slican gameplay,nova oruzja,novi modovi,sigurno da je mnogo bolji od starog CS.Takodjer ima dosta igraca i mislim da ce igra zaziveti.
Hhaha momak jesi ti igro GO ?
I pitanje je uopste koliko si igrao 1.6 ... :S

Gameplay - totalni promasaj -- vise nalik cod-u ..
Grafika - omg - skinovi na steam cs 1.6 su skoro isti kao i na go samo texture promjenjene i dodane neke stvari.
Nova oruzja - Eno nova su i na css pa jel uspio css ?

Mnogo bolji ? Po mom misljenju, gubili su vrijeme praveci tu igru.

Da vidis samo kako se krecu ljudi :S Kao da imaju grceve u ledjima :S
Igrace se ko sto se igra CS : Source

Ali ko 1.6.. NE NE
Mnogo je bolji od CS 1.6 grafikom, preći će svi naravno na CS:GO, ali neće biti ista igranost kao CS 1.6 definitivno!
ARK9 je napisao/la:
Hhaha momak jesi ti igro GO ?
I pitanje je uopste koliko si igrao 1.6 ... :S

Gameplay - totalni promasaj -- vise nalik cod-u ..
Grafika - omg - skinovi na steam cs 1.6 su skoro isti kao i na go samo texture promjenjene i dodane neke stvari.
Nova oruzja - Eno nova su i na css pa jel uspio css ?

Mnogo bolji ? Po mom misljenju, gubili su vrijeme praveci tu igru.

Da vidis samo kako se krecu ljudi :S Kao da imaju grceve u ledjima :S
Veruj mi ja sam CS igra dovoljno dugo da shvatim kakva je igra,nisam bio neki pro,ali sam igrao dugo.Sto se tice CSS,to mi je bio omiljeni kanter,nikada mi nije bilo jasno sto ljudi vise igraju CS, a ne CSS koji je isti kao i 1.6,samo ima bolju grafiku,verovatno je to tako bilo zbog slabih konfiguracija i popularnosti poznatih CS klanova.Sada nestaju poznati CS klanovi i uskoro ce umreti CS.

CS:GO igram vec jedno dve nedelje,i zadovoljan sam igrom.Ja licno nisam puno ocekivao od CS:GO,kada se pojavio trailer i gameplay licio mi je na COD i ja sam govorio da ce biti sranje.Ali kada sam zaigrao iznenadio sam se koliko je dobra igra.

Sada zavisi sta se kome svidja,ali meni je CS:GO odlican.
TRN je napisao/la:
Veruj mi ja sam CS igra dovoljno dugo da shvatim kakva je igra,nisam bio neki pro,ali sam igrao dugo.Sto se tice CSS,to mi je bio omiljeni kanter,nikada mi nije bilo jasno sto ljudi vise igraju CS, a ne CSS koji je isti kao i 1.6,samo ima bolju grafiku,verovatno je to tako bilo zbog slabih konfiguracija i popularnosti poznatih CS klanova.Sada nestaju poznati CS klanovi i uskoro ce umreti CS.

CS:GO igram vec jedno dve nedelje,i zadovoljan sam igrom.Ja licno nisam puno ocekivao od CS:GO,kada se pojavio trailer i gameplay licio mi je na COD i ja sam govorio da ce biti sranje.Ali kada sam zaigrao iznenadio sam se koliko je dobra igra.

Sada zavisi sta se kome svidja,ali meni je CS:GO odlican.
Samo jedna rijec " VALVE " unistava cs 1.6 radi zarade..
Novac vrti svijet tako i igrice.. Vidio si kakve su nagrade za cs go 100$ a za cs i do 10000$ a i vise. Naravno sada oce to da pobiju i da gurnu cs:go kao sto su htjeli css a sta bi 2006 ? :****
ACE je napisao/la:

Ovo sa zahtjevima = /phail

Vi konstantno mijesate fps meter koji je integreisan u cs, i fps koji pokazuje FRAPS, da 2 fps-a nisu ista.

Ustaljeno je misljenje da fps meter koji je integrisan u cs, mora pokazivati 100 da bi igra bila sasvim igriva, medjutim posto je ovaj sajt zaludjen sa 1.6, ne shvata da je za danas standard za fluidno igranje 30-40 fps onih u frapsu...

Sto se tice bete, dobio sam invite, ali sam ga proslijedio jednom liku. Nebitno je to sad, bitno je da je vecina zajednice koja ima pristup beti zadovoljna ovim nastavkom. Tu svakako spadaju i igraci 1.6. Jedina dobra stvar kod Valve-a, je sto jako slusa zvoju zajednicu, pa zato skoro svake sedmice izlaze fixevi po zahtjevima zajednice, i samim tim poboljsavaju igru. Mislim da ce je ovdje i dalje pljuvati (razlog slab hardver i zatucanost), dok ce u ostatku svijeta biti rado prihvacena.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.