Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Moze i 100 bodova - gameplay

329 pregleda · 3 odgovora · otvorena 28.08.2012. u 02:38

Pozz,

potreban mi je neko ko ce mi snimiti gameplay cs: go

Znaci mogu dati i 100 bodova.

Ali pod uvjetima da mi snimi preko dxtory-a jer ce meni to trebati u HD-u zbog djeljenja na youtubu.

Znaci sve sto je potrebno je staviti nick "TVG" i snimiti gameplay od nekih 10-15 minuta koristeci DXTory sa opcijama koje ja kazem ( da bi se podudaralo s mojim opcijama ) i znaci poslati mi to preko nekog upload sajta. ( mediafire, ha hu, na taj fazon ugl. da ne moram da se registrujem da bih skidao )

Ako vam je malo 50 bodova znaci nije belaj 100-150-200 bodova  ( salim se - 100 max dajem ) 

Ko prvi postavi link u komentar ima bodove.
Hvala cao 

Javite mi se na pm da vam kazem ove podatke za dxtory ( samo par brojeva treba promjeniti  )
Jel mora DXTory? Zar nije lakse da snimim demo u GO i kasnije preko ingame recordera da snimim na 720p rezoluciju?
KRY1337 je napisao/la:
Jel mora DXTory? Zar nije lakse da snimim demo u GO i kasnije preko ingame recordera da snimim na 720p rezoluciju?
Moze nije belaj, ugl. meni treba da je u HD i formati neki .avi, .wmw nije bitno ugl. da ja mogu direktno gledati 

e: k
chubbybunny je napisao/la:
Moze nije belaj, ugl. meni treba da je u HD i formati neki .avi, .wmw nije bitno ugl. da ja mogu direktno gledati 

e: k
OK, snimim sutra ako nije jos do tada niko snimio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.