Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

[RQ] cs:go

170 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.08.2012. u 12:29

Isao sam na onaj can you run it i pisalo mi je da nemože samo zbog graficke pa ako netko moze na 2,3 sata posudit acc da znam bili kupovo ili ne.
Ne preporučujem saradnju sa ovim momkom, mog druga je skamao, i tako mu oteo LoL account. Opet, na vama je, radite šta hoćete, ja sam vas upozorio.
ja bi ti rado dao acc,al jebiga citer sam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
cookeN1 je napisao/la:
Ne preporučujem saradnju sa ovim momkom, mog druga je skamao, i tako mu oteo LoL account. Opet, na vama je, radite šta hoćete, ja sam vas upozorio.
ja sam mu dao acc koji je meni dao prijatelj.A taj prijatelj mi je rekao da je hakiro od 1 jednog,i mi smo obavili razmjenu i on mi za 2,3 dana govori neko mi ga hakria valjda mu ga je pravi vlasnik vratio ja ga nisam htio skamat.Toliko
GADB je napisao/la:
ja sam mu dao acc koji je meni dao prijatelj.A taj prijatelj mi je rekao da je hakiro od 1 jednog,i mi smo obavili razmjenu i on mi za 2,3 dana govori neko mi ga hakria valjda mu ga je pravi vlasnik vratio ja ga nisam htio skamat.Toliko
Ahahaha, pa nije te stid debilu podvaljivati nekome hakovan account? Scammer, nemojte od njega ništa uzimati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.