Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO Novi review !

404 pregleda · 29 odgovora · otvorena 10.08.2012. u 04:02

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Dobar review,odlican,svidja mi se
Samo vi hejtajte
sry ali ovo nije review,ajmo reci da je nekakav "show off"

nevamind,svidja mi se ovaj GO,lici mi na cod pa cu ga igrati,makar samo SP,mozda i MP ako bude moglo bez originala,sta vi mislite

_oma_ je napisao/la:

nevamind,svidja mi se ovaj GO,lici mi na cod pa cu ga igrati,makar samo SP,mozda i MP ako bude moglo bez originala,sta vi mislite

Ovo je kao neki "review" gde lik hejta CS:GO i onda dobija mnogo pregleda da zaradi para, ko sto si i primjetio.
_oma_ je napisao/la:

zar GO ima singleplayer ?
Dovahkiin je napisao/la:
zar GO ima singleplayer ?
Nema,inace nebi se prodavao za 10 eura.

Ovaj nema pojma sta je dobra igra
Kakva glupost, ovo je gore od Sourca ! Ne mogu da vjerujem da sa ovim misle da zamjene 1.6
sta fali sourcu? Sta fali globalu?
stvarno nevidim razlog, ako se nekome ne svidza neka igra, da ubjedjuje druge kako je on upravu... :S
Iskreno, meni se svida igra. Da imam mogucnost probao bih je. Ne hejtam, video mi je jednostavno bio smijesan i postavio sam.
Nista ne moze da zamjeni 1.6 a jasno se moze videti da je GO sranje zestoko to apsolutno nikakve veze nema sa CS-om...Bacanje molotovljevog koktela alooo pa gde to ima ko uopste radi ovu igru...Oruzja izgledaju smjesno i pokusavaju da postignu to pucanje iz 1.6 i to katastrofalno izgleda...
3n0 je napisao/la:
stvarno nevidim razlog, ako se nekome ne svidza neka igra, da ubjedjuje druge kako je on upravu... :S
Je li ne svidza ili ne sviđa?
xpally je napisao/la:
Je li ne svidza ili ne sviđa?
jes ti glup ili si glup "profesore"?
hhahahahah najbolji review koji sam do sada pregledao
Kome se ne svidja nek' ne igra
3n0 je napisao/la:
jes ti glup ili si glup "profesore"?
Lud si nema šta.
CS : GO povoljna cijena 6 KM

Ako budem vise radio sa steamovima
buzzy je napisao/la:
Ma cekam full...

Sta beta ovoono
pa zar se ne prodaje ono sada full ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.