Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

The best jungler

352 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.07.2012. u 22:29

Eh ovako raja,interesujeme najbolji dzangler Lola po vama(a dzangler je onaj koji radi gankove i tako to ako me razumete,salu na stranu xD)

Ko je po vama najbolji dzangler(sve sto se tice gankova i ostalih junglerskih stvari,a mozete i obrazlozit nece smetat)

I da nemorate pisat one sto se ubrajaju u klasu junglera na LoLu.. :D :P
Udyr
Alistar
Dr.Mundo
Warwick

Nocturne
Ako misliš na igrača kao najboljeg junglera to je po meni TheOddOnee!

Ako misliš champione po meni : Lee Sin, Fiora, Mundo, Udyr i shyvana
ja preferiram da igram ove junglere koji ce biti najkorisniji temu u team figtovima,a to su tenkovi,jer ako uzmes ti kao jungler nekog tanky champa,onda solo top moze uzeti nekoga koga ce vise buildati off,nego off-tanka...ako me kontas sta ocu da ti kazem,a to su heroji tipa,
udyr,ummumu,nautilus, rammus,mundo,pa moze i ww doci u obzir
Lee Sin i Noc .
Po meni je definitivno najbolji Shaco :) Uvijek s njim jungle izownam,al' ono baš mamojebno ;)
I Nocturne naravno :/
Udyr ti je najjaci jungler druze moj,
poslije toga Lee sin onda imas noca isto jak poprilcino
Udyr solo dragona 3 lvl moze uzet
xpally je napisao/la:
Ako misliš na igrača kao najboljeg junglera to je po meni TheOddOnee!

Ako misliš champione po meni : Lee Sin, Fiora, Mundo, Udyr i shyvana :)
Saintvicious.

Inače od champova, skarner, lee, udyr i noc tu i tamo možda maokai
Danas prvi put odigrao sa Nocturne,9/0/4 znaci Bog ganka.. Ako imas para preporucujem Lee Sin
brate uzmeš nocturne-a i sabiješ igru, ha ja best jungler
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Danas prvi put odigrao sa Nocturne,9/0/4 znaci Bog ganka.. Ako imas para preporucujem Lee Sin :D
Imam ja dosta junglera(Lee , Noc ,Udyr,Amumu,Maokai,WW,Nunu,Volibear,Fiddle,OLaf,SHaco,Skarner...)
nautilus
maokai
alistar
lee sin
Imam sve Junglere , po meni najbolji su Nocturne,Shyvana,Skarner, sa njima imam oko 250 odigranih ranked game-ova , mozda zbog praxe zato sto sam uvjezbao ih igrati, sada krenuo sam igrati Nautilusa, Alistara , Lee-a prejaki su isto , al' opet je po meni najbolji Skarner ♥

Ako misliš ko je najbrži od junglera, onda je to sigurno Nocturne, jer on dođe do golema(koji mu trebaju za level 3) 20 sekundi prije nego što će smite doći, naravno ako je startao sa blue

Od junglera koji su dobri za gank :

- Nocturne
- Warwick
- Lee Sin
- Rammus
- Udyr
- Skarner

Nautilus je dobar, ali ga nisam igrao tako da ne mogu ništa reći za njega.

Što se tiče Shace i Twitcha, oni nisu loši kao jungleri, ali postanu useless nakon što se uzme pink ward/oracle, tako da nema koristi od njih neke
Warwick po meni, ja sam sa njim igrao.
alistar
lee sin
nocturne
maokai
shyvana

5 najjacih junglera

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.