Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Diana

718 pregleda · 14 odgovora · otvorena 07.08.2012. u 23:00

So op. :)
Jeste vi meni sega k'o i pola lol comunnity-a, ako ne mozete dobiti championa 1 v 1 onda je OP, djecica koja samo kukaju. Ovi normal game su mi se zgadili zbog djece/retarda, da je vise taj 30 lvl da igram ranked k'o covijek.
__GaMeR__ je napisao/la:
Jeste vi meni sega k'o i pola lol comunnity-a, ako ne mozete dobiti championa 1 v 1 onda je OP, djecica koja samo kukaju. Ovi normal game su mi se zgadili zbog djece/retarda, da je vise taj 30 lvl da igram ranked k'o covijek.
Pa da te ljudi ubiju nogama?
simba je napisao/la:

So op.
SIMBA_VI hax0r ♥
__GaMeR__ je napisao/la:
Nigdje neces vidjet vise ragea, neg u rankedu, a i ti ces rageat ko veliki, zato ga i ne igram..
A za heroja mogu samo reci jos jedna u nizu iskreno. Igrao sam je na PBE i nije me nes dojmila... Jes jaka, al to je poslovna taja Riot-a. Napraviti OP heroja kojeg ce svi kupiti, a kansije ga nerfat da bude balanced, a ponekad i underpowered...
Lima je napisao/la:
Pa da te ljudi ubiju nogama?
Izvini molim te, nisam znao da si ti kao neki pro ovdje.
_PsiHoloG_ je napisao/la:
Nigdje neces vidjet vise ragea, neg u rankedu, a i ti ces rageat ko veliki, zato ga i ne igram..
A za heroja mogu samo reci jos jedna u nizu iskreno. Igrao sam je na PBE i nije me nes dojmila... Jes jaka, al to je poslovna taja Riot-a. Napraviti OP heroja kojeg ce svi kupiti, a kansije ga nerfat da bude balanced, a ponekad i underpowered...
Covjek je sve reko, svaki novi champ bude malo jaci od ostalih, onda se djeca zaloze i uzmu ga odma, zatim riot to lijepo nerfa da bude ko fol balanced a "nisu" znali da je op prema drugim i tako..
@topic
a tvoje misljenje je smijesno, sta bi sad ja trebo izbacivat na gba svaku partiju sto sam dobio?
imao sam puno boljih scorova, evo sinoc dobio sa AD sonom, (prezabavno igrat xD) pa ne stavljam na neke portale.. cheers! :)
vembo je napisao/la:
Drago mi je za tebe
koja si ti debilcina.. al ona ortodoksna..
jedan od glupljih champova u zadnje vrijeme sto je izaso po meni
SLIDE je napisao/la:
jedan od glupljih champova u zadnje vrijeme sto je izaso po meni
Zato login music dere haha :D
ScandaL je napisao/la:
koja si ti debilcina.. al ona ortodoksna..
Ortodoksno ti spominjem preminule clanove obitelji.
ne kontam , misljenje ti je slika u kojoj si izowno , al haj dobro , meni je onako rega champ , sad da je OP , ne bih bas reko , ako ne pogodis Q , malo toga mozes uradit' , ja je igram kao ap mid, al eto sve u svemu , dobar champ , ona pjesma na login screen-u PREJAKA , skino s 'neta , cijel dan slusam :$ , evo i od mene malo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.