Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

LoL Uzimanje Heroja

301 pregled · 20 odgovora · otvorena 06.08.2012. u 01:24

Evo ovako lvl sam 10 prije nekoliko poceo nista posebno :D skupio sam 6300 pa kontam sta uzet za sad igram sa yi-em i poppy nekako mi sjedaju range volim uzet nekad a mage ja ginem jer volim ko kreten ulijecat u borbu jbg nemogu ja sa strane gledati nikako hehehe

posto sam nubara sta bi bolje jace na osnovu ova 2 heroja uzeo da igram kontam dariusa mocno mi izgleda heroj.

hvala :)

Spam lock sta vam je imate pm pa tamo se ubijte :D jhajha
vidim ja cehaja popustio cs-a,a on se lolom ubija :D
oces da ti dam acc 30 lvl ? :D
Da ti nesto preporucim. Gledaj tebi niko ne moze reci kojeg ces uzeti...

Ali zato skines sebi PBE Client i kupis svakog champa i probas kako ti sa kojim ide, kako ti koji lezi...

ja sam se sa ahri ustelio... jer nemam 2 champa na pravom akauntu :r
Valu je napisao/la:
vidim ja cehaja popustio cs-a,a on se lolom ubija :D
oces da ti dam acc 30 lvl ? :D
Ma udjem navece 1 2 partije rodjakom odigram

sa cat sam sad igrao ove zamke mreza nisam bas za to sa tim mi rodjak igra dere pravo dobar bude heheh
lee sin , xin zhao , darius , fiora , a od range ezrael , karthus(ebacki dobar champ) , i teemo
Zyra so op. 
CeMa je napisao/la:
Da ti nesto preporucim. Gledaj tebi niko ne moze reci kojeg ces uzeti...

Ali zato skines sebi PBE Client i kupis svakog champa i probas kako ti sa kojim ide, kako ti koji lezi...

ja sam se sa ahri ustelio... jer nemam 2 champa na pravom akauntu :r
Ma ne kazem da kazu uzmi tog il tog nego slicni heroji kao ova 2 jer sam noob nemam pojma o ovim jacim kako sta zato pitam par slicnih pa cu jbg eci peci pec :D
simba je napisao/la:
Zyra so op. 
SIMBA is so op.  ♥
liaar je napisao/la:
SIMBA is so op.  ♥
Ofc ♥
Uzmi Fioru,ima prejak ulti (radis targetu AD dok on tebe ne moze nijednom zveknut)  Ugl. sa ovim buildom fioru:

1. Doran's Blade
2. Beseaker's Graves
3. Wriggle's Lantern
4. Infinity Edge
5. Phantom Dancer
6. Frozen Mallet
7. (ako ces sellat doran's blade) The Bloodthrister

I uzivaj 
Ako voliš igrati MID tj. AP champione, onda ti preporučujem Ahri. Ne treba ti nekog skilla za nju 
Ako hoćeš range onda uzmi Corki(3150 IP) ili Caitlyn/Vayne/Graves, nebitno koji, jer su sva tri AD Carry-a odlična.

Možeš ti uzeti i Dariusa, ali stalno ga nerfaju, ako ovako nastave otićiće u tierpick#5   
amsi je napisao/la:
Ako voliš igrati MID tj. AP champione, onda ti preporučujem Ahri. Ne treba ti nekog skilla za nju 
Ako hoćeš range onda uzmi Corki(3150 IP) ili Caitlyn/Vayne/Graves, nebitno koji, jer su sva tri AD Carry-a odlična.

Možeš ti uzeti i Dariusa, ali stalno ga nerfaju, ako ovako nastave otićiće u tierpick#5   
Za Ahri ne treba skill? Ima 2 skill shota i ne treba skill?

l2p freak.
Xin zhao sam uzeo doooobar sinoc legendary svako malo hhahah :D
tako star a tako nepismen.
xpally je napisao/la:
Za Ahri ne treba skill? Ima 2 skill shota i ne treba skill?

l2p freak.
Nemoj se javljati oko nečega što ne znaš. Ako imaš kakvih nedoumica, dodaj me pa ćemo poigrati, nemoj mi plakati poslije kao miire 

Drugo, ne treba skill. Kad sam je 1st time odigrao, bilo je bez ikakvih problema. Kakav crni skill za Q ? Lakše nego kod Olafa. Još jedna olakšavajuća stvar je ta što se Q vraća i skida true damage, a protivnik neće prilikom spella stajati na istom mjestu 

Taunt + Q + W = kill.

btw. Zavisi, možda je tebi teška jer nisi igrao skillshot champione  Za one koji su igrali Olafa više puta, Nidalee, Ahri je i suviše lagana 
Ja sam isto low.Volim igrati mid,pa preferiram ap heroje.Preporučujem ti Ahri.Odlican heroj i zabavan heroj i jos je ranged.
amsi je napisao/la:
Nemoj se javljati oko nečega što ne znaš. Ako imaš kakvih nedoumica, dodaj me pa ćemo poigrati, nemoj mi plakati poslije kao miire 

Drugo, ne treba skill. Kad sam je 1st time odigrao, bilo je bez ikakvih problema. Kakav crni skill za Q ? Lakše nego kod Olafa. Još jedna olakšavajuća stvar je ta što se Q vraća i skida true damage, a protivnik neće prilikom spella stajati na istom mjestu 

Taunt + Q + W = kill.

btw. Zavisi, možda je tebi teška jer nisi igrao skillshot champione  Za one koji su igrali Olafa više puta, Nidalee, Ahri je i suviše lagana 
J**o ti Mire mater.

I guess 1200 elo right?

Olaf mi je jedan od main chapiona za moj roll zato ne jedi govna, govorim za igrače poput ovog frajer jer je 10ti level, još ne zna šta je taunt ti mu daješ chapiona koji ovisi od tog taunta.
T + Q + W = Kill? Jes kad imaš rune, on je 10ti level stackat će mu ad i ats ko i svi mi kada smo tek počeli igrat.

Prije nego nekom počneš govoriti dobro provjeri dal' taj neko ima više mozga ako ne iskustva od tebe.

Post dobio šamar od LoKi

xpally je napisao/la:
J**o ti Mire mater.

I guess 1200 elo right?

Olaf mi je jedan od main chapiona za moj roll zato ne jedi govna, govorim za igrače poput ovog frajer jer je 10ti level, još ne zna šta je taunt ti mu daješ chapiona koji ovisi od tog taunta.
T + Q + W = Kill? Jes kad imaš rune, on je 10ti level stackat će mu ad i ats ko i svi mi kada smo tek počeli igrat.

Prije nego nekom počneš govoriti dobro provjeri dal' taj neko ima više mozga ako ne iskustva od tebe.
glup si za medalje .. skilleru nisam te prepoznao,ovaj iskusni ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.