Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Eternity vs MYM

494 pregleda · 20 odgovora · otvorena 09.08.2012. u 20:05

/cao cao

Finale Go4LOL-a EAST monthly Cup-a.

Time: 20:30
Prize: 500.00€
Teams: Eternity vs MYM

http://www.twitch.tv/esl_poland3

Live stream je na poljskom, prenosi ga ESL TV, ali ko hoce da gleda dobar match, u dobroj kvaliteti, onda nek se pridruzi.

GL & HF!
Koliki je prize pool? Mislim, hoćetel dobit nagradu i ako izgubite? Svaka čast, btw, lijepo je vidjet ovako nešto.
rado bi ovo gledao ali ipak sarajevo je sada na 1 mjestu
al gl vama
Ismete brate, znas da ne igram ovo pa mi reci jestel crveni il plavi pa cu navijat. GL

btw. Dobili ste ih jednom, mozete opet.
Ma MYM svako dobija vjeruj mi ;)

Uzeli Ireliju koja se mora nerfat...sto teoretski znaci da ete dobija ! :D

HFHHFHFH
Sretno eternity!

Ismete, unblock me.
CeMa je napisao/la:
Ma MYM svako dobija vjeruj mi

Uzeli Ireliju koja se mora nerfat...sto teoretski znaci da ete dobija !

HFHHFHFH
Ma ti si lud
kada ćeš ti ismete u finale

i da li je bo3 ili kako, posto ova je izgubljena sigurno.
Nema razloga da nam tamo neke poljake postavljas na BH gaming forumu, ako ti se vec reklamira mozes naci neki poljski forum ili internacionalni a ne nama ovo gurat ^^

poz
f4nt0maimbat je napisao/la:
Nema razloga da nam tamo neke poljake postavljas na BH gaming forumu, ako ti se vec reklamira mozes naci neki poljski forum ili internacionalni a ne nama ovo gurat ^^

poz
dzenis mujic objasnio

poz
hejters gonna h8 :O

Suck my cock.
IFC je napisao/la:
hejters gonna h8 :O

Suck my cock.
Jel uvijek ti tako kazes kad ti nego nesto pametno kaze ?

I btw ako ti budes igrao u finalu na streamu slobodno postavi cak cu te i podrzat ili ako bosanski eternity bude u finalu sto je skoro nemoguce OSIM ako ja ne budem igrao u toj ekipi ( a vjerovatno necu) slobodno reklamiraj a ovako neke poljake sa poljskim komentatorima n/c

over and out,

hf

I btw ako ti budes igrao u finalu na streamu slobodno postavi cak cu te i podrzat ili ako bosanski eternity bude u finalu sto je skoro nemoguce OSIM ako ja ne budem igrao u toj ekipi ( a vjerovatno necu) slobodno reklamiraj a ovako neke poljake sa poljskim komentatorima n/c

over and out,

hf
Bogati, da te nesto pitam...

Jel ti guzica ikad ljubomorna sto toliko sranja izlazi iz tvojih usta?
IFC je napisao/la:

IFC je napisao/la:

Hmmmmmmmmmmm........ ljubomoran na sto tacno? Mogao bih ti sad pisat textove ali ne znam cemu, ne vrijedis, ne vrijede ove tvoje nebuloze i uvrede :O mogu ti cak i taj kanter spomenut u kojem niste nikad ni u polufinalu bili WTF ako se ne varam ^^ ali drugi put cemo o tome odoh sad xD poz
Gledam sarajevo jebiga :/
Hmmmmmmmmmmm........ ljubomoran na sto tacno? Mogao bih ti sad pisat textove ali ne znam cemu, ne vrijedis, ne vrijede ove tvoje nebuloze i uvrede :O mogu ti cak i taj kanter spomenut u kojem niste nikad ni u polufinalu bili WTF ako se ne varam ^^ ali drugi put cemo o tome odoh sad xD poz
Ti si profesionalni SK PLAYER ! CAO MOMAK, umjesto da sutis ti se uvijek nades javljati, i jos dizes teme da dizes elo za pare. Smiri malo. Spusti se sa neba na zemlju malo, pa pogledaj kako si mali.

over and out,

hf
HAHAHAHAHAHAH bravo
jigsaw je napisao/la:
Ti si profesionalni SK PLAYER ! CAO MOMAK, umjesto da sutis ti se uvijek nades javljati, i jos dizes teme da dizes elo za pare. Smiri malo. Spusti se sa neba na zemlju malo, pa pogledaj kako si mali.
To sam ja naravno i sta sad ti mene hejtujes ? Da, ja mogu reci da me neko hejtuje zbog toga sto sam dosegao mnogo u igrici koja je najpopularnija u svijetu pa tako i u BH, ALI ovdje neki pricaju o nekakvom hejtu bez ikakvog razloga, neki random likovi za mene kako bih ja to rekao.... i ti si naravno jedan od njih pa time zavrsavam ovu konverzaciju sto se mene tiche, i od sad ako zelis da notifikujes IMBA sa Northa pliz budi malo inteligentiji , okay? aj cus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.