Skoro sam poceo igrati mozda par dana, pa da vas pitam kojeg bi mi championa preporucili da uzmem da je dobar za pocetnika. Do sada sam igrao sa Garenom i Wukongom pa ako ima neko slican Garenu bilo bi super.
Pitanje
Zaključana Riješeno
15 bodova
LoL Champion
329 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.07.2012. u 00:16
J**o jednog championa. Probavaj sve champione koji dođu na free weeku i nauči im skillove. eventualno ćeš naći jednog koji ti se STVAARNO sviđa i sa njim ćeš igrat 70% partija. Za mene je to bila nidalee, naprimjer. xd
Darius !
Ashe ili Tristana
ashe najjača
Tryndamere
Skini PBE i igraj sa kojim ti je cejf, ako ti se svidi kupis ga...
Zavisi kakav si sa IPom 
Meni je najlakše bilo se uštelit sa Master Yi-om i sa Jax-om. Zavisi šta voliš igrati. Ashe isto nije loša pogotovo ako se nafida, mada ako si početnik kani se nje, jer prelagana je za sahranit

Meni je najlakše bilo se uštelit sa Master Yi-om i sa Jax-om. Zavisi šta voliš igrati. Ashe isto nije loša pogotovo ako se nafida, mada ako si početnik kani se nje, jer prelagana je za sahranit
Darius ti je sad nerf-an znaci sa njim ces sabijat kako god...
Kao pocetak uzmi master yi-a jer ce ti se svidjeti igra kad budes sa njim razvaljivao... ali kasnije ces morati promijeniti jer svaki igrac sa 20+ lvl-om zna igrat protiv njega
Kao pocetak uzmi master yi-a jer ce ti se svidjeti igra kad budes sa njim razvaljivao... ali kasnije ces morati promijeniti jer svaki igrac sa 20+ lvl-om zna igrat protiv njega
Master Yi za početnika
dosta raje pocinje sa Ashe , tako sam i ja , nekako najlaksa , ili Master Yi isto onako lagan champ za igrat.
Pocetnik?
Master Yi,Ashe i Tryndamer nista ti vise ne treba.
Master Yi,Ashe i Tryndamer nista ti vise ne treba.
Po meni najbolji heroj za početnike je Ashe evo ovdje imaš guide za nju pa možda ti pomogne
http://gamers.ba/forum/38/142307/ashe-the-frost-archer/
http://gamers.ba/forum/38/142307/ashe-the-frost-archer/
tryndamere/master yi za početnike najbolji
Teemo , akali i twitch .
Teemo jer moze ga svako savladati lahko i da bude preimba (on je meni bio prvi heroj i naucio sam za vrlo malo vremena za razliku od ostalih championa )
Akali nju jos nisam igrao ali mi je preporucio jaran i on kaze da je odlicna i da je lako svladati .
Twich ti je dobar ako si tek poceo pa on ima spel da pobjegne , mozda ti on bude dobar .
Teemo jer moze ga svako savladati lahko i da bude preimba (on je meni bio prvi heroj i naucio sam za vrlo malo vremena za razliku od ostalih championa )
Akali nju jos nisam igrao ali mi je preporucio jaran i on kaze da je odlicna i da je lako svladati .
Twich ti je dobar ako si tek poceo pa on ima spel da pobjegne , mozda ti on bude dobar .
Za početnika Ashe ili Master Yi.
Master Yi
hejl je napisao/la:
Master Yi
Master yi i Ashe
A imas i Tristanu , nju mozes dobit djabe samo trebas lajakt njihovu stranicu na fb
A imas i Tristanu , nju mozes dobit djabe samo trebas lajakt njihovu stranicu na fb
qround je napisao/la:
Nek si ti napiso Master u LoL nisi ušao
Ashe i Master Yi uzmi za pocetak.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.