Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zbog cega?

1.890 pregleda · 66 odgovora · otvorena 25.02.2007. u 23:47

Ovako nije mi jasno zbog cega je ukinut administrator Djimi_gloo i Shatroo /u . Likovi su digli epn na noge, ispunjavali vase zelje itd. da ne nabrajam bicu dosadan jer svaki komentar je suvisan. Raja su uvijek bili, znali nasmijati nikad dosadni, nikoga uvrijedili bilo nam je swima lijepo. Sada kada im nema admina svi smo ih zaboravili mislim da tako ne ide. Volio bih da saznam odgovor kao i vi swi, nadam se zasto je to tako
buraz nemoj se opterecavati glupostima ...

heaa LOPOVE JEDAN KRADES MOBITELE PO STASNETU... sve kofa jarani izadajes ga itebe malo treba nogom usta ... shatrooo buraz cuvaj mi se..

hamo. je napisao/la:
buraz nemoj se opterecavati glupostima ...

heaa LOPOVE JEDAN KRADES MOBITELE PO STASNETU... sve kofa jarani izadajes ga itebe malo treba nogom usta ... shatrooo buraz cuvaj mi se..

izdajem jarane cccc kako jadno kad je to on meni bio jaran i koji ce muski spolni organ biti moj jaran kad lik ima preko 20 godina i samo ojha govori i jos mijenja mape bez vote i ostale stvari i hamo ti ako budes mogao prismrditi extibu lafo to kad te uhvatim dokazi se na djelima ne na pricama jer takvi samo jadno zavrsavaju cccc
djimi i shatrooo su dobri momci, a to sto su se zezali neznam jer nisam bio tu kada su pravili kako vi kazete pederluk od servera...
Samo malo bolje da upoznate djimija i shatra uvjerili bi ste se da su extra momci, prva liga...
Pozzz
               hamo. je napisao/la:
Joj simsone haveru nemoj se nervirati ... al kada ga ja ufatim ovoga eXtibOa joj majko moja nece me sprijeciti ni dragi aLLAh kako cu ga samo nogama otabati

Koga ces ti ufatiti Prvo preko mojih ledja pa da vidim dalje.....
               EELINHOOOO je napisao/la:

joj joj sto mi idete na qurac joj kako cu vam swima usta razvaliti joj joj sto hocete da zakuhamo ...

sta se ti ulizujesh ? hinjo jedna on kofa sada nesto prica ulizuj se dijetetu od 13 godina ... ja sam rekao svoje

sve dodje na svoje zna pola clanova gamers.ba i zapamtite moje rijeci ...

Ako ikada uhvatim eXtibOa aLLAH ga nece spastiti NI MURIJA NI MAMA NI TATA od pod cu ga samo udaradi a kad tada cemo se sresti a ti tu neces biti gospodine ELINHOOO

a nek si mu rekao ... hamo ... tup mrtaw ?
bolan ... prihvati se boljeg posla ..ganjaj cure .. a ne da uhvatis eX-a i da ga "utabas" nogama ... bolan ne budi smijesan ... nemam nista protiv tebe ... ali nemoj dirati eX-a z*** nicega

VeX je napisao/la:
a nek si mu rekao ... hamo ... tup mrtaw ?
bolan ... prihvati se boljeg posla ..ganjaj cure .. a ne da uhvatis eX-a i da ga "utabas" nogama ... bolan ne budi smijesan ... nemam nista protiv tebe ... ali nemoj dirati eX-a z*** nicega

bolan ja imam curu imam auto imam sve meni je 18 godina ja nekada udjem na g.ba i napisem koji post i nekada udje u cs 3,4 napada i caooo cs ... ja sam rekao svoje niko ga nebi udarao bez razloga !
               hamo. je napisao/la:
joj joj sto mi idete na qurac joj kako cu vam swima usta razvaliti joj joj sto hocete da zakuhamo ...

sta se ti ulizujesh ? hinjo jedna on kofa sada nesto prica ulizuj se dijetetu od 13 godina ... ja sam rekao svoje

sve dodje na svoje zna pola clanova gamers.ba i zapamtite moje rijeci ...

Ako ikada uhvatim eXtibOa aLLAH ga nece spastiti NI MURIJA NI MAMA NI TATA od pod cu ga samo udaradi a kad tada cemo se sresti a ti tu neces biti gospodine ELINHOOO

Ja se nikome ne ulizujem brnjo, al nedam da diras djecu jesi cuo, barem sam korektan u nekim stvarima, i nadji nekog sebi ravnog a ne da diras djecu od 13 godina.... I vjeruj mi neces doci do njega , eto to ti ja garantujem gospodine Hamo.....
Hamo opasan preko tastature. Imam 15 god ako ikoga zanima.
               hamo. je napisao/la:
bolan ja imam curu imam auto imam sve meni je 18 godina ja nekada udjem na g.ba i napisem koji post i nekada udje u cs 3,4 napada i caooo cs ... ja sam rekao svoje niko ga nebi udarao bez razloga !

LOL LOL LOL LOL
Ja se nikome ne ulizujem brnjo, al nedam da diras djecu jesi cuo, barem sam korektan u nekim stvarima, i nadji nekog sebi ravnog a ne da diras djecu od 13 godina.... I vjeruj mi neces doci do njega , eto to ti ja garantujem gospodine Hamo.....

Ok gospodine ELINHOOO sve ce doci na svoje vijeruj mi buraz radi psovanja MRTWE majke a nemam majke kontash ? ja sam rekao svoje sto vidis iz prilozenog a nema oprostaja nikako da mi dadne na epn admina popisanog nebi !! cus i vidimo se
               hamo. je napisao/la:
Ok gospodine ELINHOOO sve ce doci na svoje vijeruj mi buraz radi psovanja MRTWE majke a nemam majke kontash ? ja sam rekao svoje sto vidis iz prilozenog a nema oprostaja nikako da mi dadne na epn admina popisanog nebi !! cus i vidimo se

jarane sada ispada da sam ti ja psovao
jarane sada ispada da sam ti ja psovao

ne ti mr.eXtibO

ELINHOO buraz ti si rega momak samo nedaj ti ti drugi prkose iza ledja
za sve koji su postali na ovu temu

Tocno je 00:53 po lokalnom vremenu na balkanu

vrijeme promjenjivo oblacno

a vi se nalazite na sajtu "GAMERS.BA"

e sad ono glavno:

Neko da mi objasni kakve veze ima EPN SA GAMERSIMA?

eXtibo umjesto da se raspravljas idi dizi EPN forum pa se tamo raspravljajte koliko vam dusa hoce...

post dobio aplauz od AlienzZ

hvala hvala
               heaa! je napisao/la:
Godiste .: 23.6.1989

18 godina ,auto ccc kako jadno pa sto lazes nije mi jasno nikako ccc

retno jedan jesam li ja mozda tacno stavio datum ? da vi vidite ? stfu itebe treba slomiti nogom LOPOVE TURCINE
               eXtib0 je napisao/la:
Hamo opasan preko tastature. Imam 15 god ako ikoga zanima.

Dusha draga , mawa i slatka ...

Da ti kazem ja par rijeci ili par recenica . Ovako posto ti imas veze s tim serverom , mislim da smo svi grijesni . Meni je jucer bio puko film radi pojedinih ljudi , kojima su neslane sale interesantne .. a meni nisu , doslo je do sukoba interesa .. bla bla .. onda sam tek skontao kakvi ljudi mogu biti.

Eh ovako mislim da ti je velika greska sto si skinuo shatru i Djimiju admina , znash i sam da su oni bili konstantno online navecer pa do jutrnjih sati ..

Sada nije sve u tome sto oni mogu ponuditi serveru , vec sta ti i ostali igraci mozete uciniti za njih

Mislim da ti ipak nisi upoznao njih licno , niti bilo koga iz stasneta , sve su to kul likovi , pocevsi od Sefa koji radi gore , pa Makija , Meklarena , Dzimija , Zone'a , sve su to stariji leekovi , koji se nebave nesto aktivno igranjem , mislim oni su tu cisto radi svoje furke .. i radi furke ostale raje :*

Njihova furka jeste , uzeti par piva , uci na server .. i igrati i igrat i ako ima nekakav cheater ukloniti ga sa servera , brate nisi ni ti fer.

Ulazio sam par puta dok su oni bili tu , sada kad vidim tko sve ima admine , ne da necu da udjem , vec nezelim da strahujem da ce me neko gbanovati jer cu opsovati nesto ili reci nesto sto nebih smio , pak ce me krenut pa onda dobijem ban i nastaje svadja s gazdom igraonice

Mislim server je bio pun , zapitaj se koliko je te raje igralo iz Stasneta ? Nisi se zapitao

Mislim trebao bi malkice preispitati svoje odluke ..

p.s. Ovi ostali sto prijete .. kanite se suplje price .. this is just a fckin game
Citam i citam

eXtib0

1. Ojha !!! papak smo govorili da bi smo papke provocirali i otjerali seljake sa servera.

2. Ako si ti ljubomoran sto sam dosta raje navuko na server tvoj problem.

3. Nerazumijes Sarajevsku salu.

4. Ako si strani drzavljanin nemoj nam neke svoje fore prosipat, dalmatinske il slovenacke.

5. Ljudi svatite da mu niko nemoze nista samo mu se uvlacite u guzicu i imat ce te amx. Dedo vlasnik Stari direktor pa sami procjenite sta i kako.

U svakom smislu ljudi sami procjenite kakvi smo/sam bio

HVALA SVIMA VAMA KOJI STE NAS PODTZAVALI

LP Djimi_gloo
Za malog balavog extiba je svaka rijec suvisna, i to raja sto mu prijetite je bezze jel ne isplati ruke prljat, dijete je to(malo govno, tatino dijete, ljubi ga deda). samo hocu da kazem da nije toliko nevin kao sto misli.. npr. banuje mene licno zato sto samo chatam na serveru, jer je prethodno to zabranio!
a djimi i schatrooo cim udju slijedi slay ili kick PROVOKACIJE RADI, mislim ako je to dolicno jednom kako sam misli pravom adminu onda neznam ni ja, procijenite sami!
ja bih pozvao pravu sarajevsku raju na bojkot EPN servera jer nam je dosta SLOVENACKIH SRANJA u drzavi poput merkatora itd. Ajmo na neki novi server gdje ce nam admini biti normalna raja poput Djimija, Schatra, cIPIRIPIJa, itd.

PS. oJha je KLAN mali glupi eXtibo i nemozes ni ti ni tvoj tata a kamoli deda zabraniti da se on tako zove!!!!! TO BE CONTINUED...
               Djimigloo je napisao/la:
Citam i citam

eXtib0

1. Ojha !!! papak smo govorili da bi smo papke provocirali i otjerali seljake sa servera.

2. Ako si ti ljubomoran sto sam dosta raje navuko na server tvoj problem.

3. Nerazumijes Sarajevsku salu.

4. Ako si strani drzavljanin nemoj nam neke svoje fore prosipat, dalmatinske il slovenacke.

5. Ljudi svatite da mu niko nemoze nista samo mu se uvlacite u guzicu i imat ce te amx. Dedo vlasnik Stari direktor pa sami procjenite sta i kako.

U svakom smislu ljudi sami procjenite kakvi smo/sam bio

HVALA SVIMA VAMA KOJI STE NAS PODTZAVALI

LP Djimi_gloo

1. To na selu malo? Provociranje papaka? Mislis kulturne, gradske raje?
2. Nisam ljubomoran vec nedam da neko unistava sto sam JA i uz pomoc nekih stvorio
3. WTF?!
4. BOSANAC, SARAJLIJA SAM
5. Dedo u penziji, stari nea veze sa EPN

Znaci i ti si mi se u supak uvlacio pa sam ti dao admina? Malo sam sebi skaces usta.

Nekad si dobar bio, medjutim si se ufurao i mislio si da mozes sve, primitivče jedan zivis u iluziji. Htio si mi skinut admina? Nisi ti dobar ...

@hakala

Pogledaj sam sebe, pa kritikuj ostale.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.